CSM Galați întâlnește sâmbătă Steaua

319

Echipa de hochei de la CSM Galați are programat sâmbătă, 12 ianuarie, primul meci oficial din anul 2019. De la ora 18.30, formația gălățeană va primi replica, la Patinoarul Dunărea, celor de la Steaua București.

Gruparea gălățeană pornește favorită în meciul de sâmbătă. CSM Galați și Steaua s-au întâlnit de cinci ori în acest sezon, iar toate cele cinci jocuri au fost câștigate de gălățeni. După victoriile, scor 8-1 și 9-3, de la Galați, CSMG s-a impus și în cele două meciuri de la Târgu Secuiesc, (7-4 și 9-1), locul unde echipa bucureșteană își dispută jocurile de pe teren propriu.

A cincea confruntare dintre cele două echipe s-a consumat în Cupa României, iar CSM Galați s-a impus cu scorul 13-3, joc disputat la Miercurea Ciuc.

CSM Galați este pe locul patru în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 37 de puncte din 13 jocuri, un punct mai puțin, dar și nouă meciuri mai puțin disputate, față de echipa de pe locul trei ACSH Gheorgheni.

Steaua este pe cinci cu cu 18 puncte acumulate din 24 de jocuri. Gruparea bucureșteană va fi la al doilea meci al săptămânii, după ce miercuri, 9 ianuarie, a pierdut, scor 2-11, jocul de la Miercurea Ciuc cu liderul Sport Club.

Pentru jocul de sâmbătă intrarea spectatorilor se va face pe bază de bilet, iar prețul unui bilet va fi de 5 lei intrarea generală.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal