CSM Galați – săptămână cu două jocuri importante pentru salvarea de la retrogradare

168

Turul Ligii Florilor se va încheia marți la Galați. De la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea,  handbalistele de la CSM Galați vor juca cu SCM Craiova – meci important pentru salvarea de la retrogradare a formației gălățene.

Jocul cu formația din Craiova va fi primul din această săptămână pentru formația gălățeană, duminică, de la ora 18.00, CSM Glaați va primi replica celor de la Minaur Baia Mare, în prima etapă din retur.

După ce s-au disputat meciurile din etapa a 13-a, ultima din tur, CSM Galați este pe locul 13, ultimul, în Liga Florilor, la finalul sezonului, (tur+retur), locul 13 retrogradează direct în liga secundă. În 11 jocuri disputate handbalistele gălățence cu acumulat 5 puncte. Față de locul 10, primul care asigură salvarea directă de la retrogradarea handbalistele gălățence au un ecart de nouă puncte. Locul 10 la finalul turului este ocupat de CSM Slatina cu 14 puncte.

În lupta pentru evitarea retrogradării directe, gălățencele se află cu alte două echipe, Dunărea Brăila și ”U” Cluj-Napoca. Echipa din Cluj este pe locul 12, cu un punct mai mult decât CSM Galați, în timp ce formația din Brăila este pe 11 cu 8 puncte. La finalul sezonului locurile 11 și 12 vor juca baraj de menținere/retrogradare.

Cele două adversar din această săptămână ale gălățencelor sunt echipe de top în LNHF. SCM Craiova – deținătoarea Cupei EHF, este pe locul opt în clasament, cu 15 puncte. Gruparea din Craiova este angrenată și în actuala ediție a Cupei EHF, motiv pentru care jocul cu CSMG se va disputa marți.

Minaur Baia Mare, cealaltă adversară din această săptămână a gălățencelor, a terminat turul pe locul patru cu 19 puncte, chiar dacă este echipă nou promovată în Liga Națională.

La cele două jocuri intrarea se va face pe bază de bilei, iar prețul biletelor va fi: 5 lei (Intrarea generală), 20 lei (Sector B, Rândul 1 Sector A, Rândul 1 Sector C), 30 lei (Fotolii).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal