CSM Phoenix CSU își propune o clasare în primele zece la finalul sezonului

78

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU a câștigat grupa a treia din LNBM și va juca pentru calificarea în play-off.

În faza a doua LNBM formația gălățeană va întâlni adversari de top, printre care și Steaua – vicecampioana României. Președintele secției de baschet de la CSM Galați, Florin Atanasiu, a anunțat că obiectivul echipei este evitarea ultimei poziții în Grupa Galbenă.  ”Ne propunem, în primul rând, să nu ocupăm ultima poziție. În faza următoare ultima echipă din grupa noastră va fi cu prima din grupa următoare, care va fi Târgu Mureș”, a spus Florin Atanasiu la Divizia Locală, Digi 24 Galați.

Despre obiectivul formației gălățene în partea a doua a sezonului Florin Atanasiu a spus: ”Se va face și un play-off la nivel de 9-16, noi vrem să fim în primele zece echipe ale României. Un obiectiv care nu părea realizabil, dar noi asta ne propunem. Asta facem odată să intrăm în play-off, locurile 1-8, sau să jucăm în play-off 9-16, să jucăm finala acelui play-off”. 

Legat de adversarele din Grupa galbenă Florin Atanasiu a spus că două cele două echipe ce provin din Grupa valorică A pornesc favorite. ”Steaua și Dinamo, (echipele ce provin din Grupa A), pornesc favorite, dar mai sunt și cei de la Voluntari cu trei jucători noi, jucători pe care noi la Galați nu ni-i permitem, Din punctul meu de vedre Voluntari este peste Dinamo. Steaua este favorită certă. Pentru locul doi se vor lupta Voluntari, Dinamo și să sperăm și noi”, a spus Florin Atanasiu la Divizia Locală, Digi 24 Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal