CSM Phoenix CSU – meci cu miză, sâmbătă, la ”Polivalentă”

153

Pentru a câștiga Grupa C din LNBM echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU are nevoie de o victorie în ultimul meci al grupei.

Sâmbătă, 12 ianuarie, de la ora 17.00, echipa gălățeană va juca pe teren propriu, Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la ACS Târgu Jiu, în etapa a 18-a, ultima din Grupa C LNBM.

Înaintea ultimei etape formația gălățeană conduce în grupa a treia din Liga Națională cu 16/1 la general, 16 victorii consecutive, la egalitate cu echipa de pe locul doi, CSM Târgu Mureș. Formația gălățeană devansează gruparea mureșeană în clasament grație meciurilor directe.

Adversarii de sâmbătă, ACS Târgu Jiu, sunt o echipă redutabilă în grupa a treia, iar în clasamentul la zi ocupă locul patru cu 11/6 la general. Meciul tur, de la Târgu Jiu, a fost câștigat de gruparea gălățeană cu scorul 82-77.

La jocul de sâmbătă intrarea va fi cu bielete. La fotolii un bilet va costa 30 de lei, pentru un bilet în sectorul B, plus primul rând din sectoarele A și C biletul va costa 20 de lei, iar la celelalte sectoare biletul va costa 5 lei.

Dinamo și Steaua, adversari în Grupa Galbenă

Cu o victorie în meciul de sâmbătă CSM Phoenix CSU va câștiga Grupa Valorică C și va juca în faza a doua a competiției în Grupa Galbenă. Alături de formația gălățeană în grupa pentru calificarea în play-off vor juca echipele clasate pe locurile 7 și 8 din prima grupă, GVA, Dinamo și Steaua, și primele trei clasate din cea de a doua grupă, GVB, CSO Voluntari, CSM Mediaș și Atlhletic Constanța.

În Grupa Galbenă echipele vor porni de la zero puncte, se va juca în sistem tur- retur, iar primele două clasate vor obține calificarea în play-off.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal