CSM Phoenix CSU revine pe parchet cu un joc important pentru câștigarea Grupei C

130

CSM Phoenix CSU a fost ultima echipă gălățeană care a disputat un joc oficial în anul 2018 și este prima care revine în competițiile oficiale în noul anul.

Duminică, 6 ianuarie, de la ora 18.00, formația gălățeană va juca pe propriul teren, Sala Sporturilor Dunărea, cu cei de la CSM Focșani. Jocul cu echipa vrânceană este unul din ultimele din faza I LNBM pentru echipa gălățeană, dar și unul din ultimele cu grad ridicat de dificultate.

CSM Focșani ocupă locul 5 în clasamentul la zi din Grupa C cu 9/6 la general, iar în palmaresul vrâncenilor din acest sezon figurează o înfrângere, scor 106-95, după o repriză suplimentară de prelungiri, pe terenul celor de la  CSM Târgu Mureș – principala contracandidată a gălățenilor la primul loc în GVC.

Gruparea gălățeană conduce Grupa C din LNBM cu bilanțul general 14/1, (14 victorii consecutive), la egalitate cu echipa de pe locul doi, CSM Târgu Mureș, gălățenii au avantajul meciurilor directe în duelul pentru locul care asigură prezența în Grupa Galbenă cu formația mureșeană.

După meciul cu CSM Focșani până la finalul Grupa C gălățenii mai au de jucat două meciuri, miercuri, 9 ianuarie, de la ora 17.00, pe terenul ultimei clasate ”U” Cluj, 0/15 la general, iar grupa a treia va fi încheiată cu un joc pe teren propriu contra celor de la ACS Târgu Jiu, locul 4 cu 10/5 la general.

Dacă va încheia Grupa C pe primul loc CSM Phoenix CSU va juca în faza a II-a în Grupa Galbenă, grupa locurilor 7-12 alături de locurile 7 și 8 din Grupa Valorica A, cel mai probabil Steaua și Dinamo, și locurile 1-3 din Grupa Valorică B, CSM Mediaș, CSO Voluntari și ABC Constanța.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal