CSM Phoenix își propune să câștige o medalie în CN U 20

58

Pe lângă echipa de seniori, cu care evoluează în Grupa Galbenă a Ligii Naționale, secția de baschet de la CSM Galați este angrenată și în Campionatul Național U 20.

În Campionatul Național de tineret formația gălățeană își propune să câștige o medalie, conform șefului secției de baschet de la CSM Galați, Florin Atanasiu.

”Mai sunt trei turnee de calificare de disputat în Campionatul Național U 20, dar noi suntem deja matematic calificați la turneul final. În Campionatul Național sub 20 de ani ne propunem să luăm o medalie, sperăm să obținem medalia de aur, dar va fi un pic complicat. Celelalte echipe au în componență jucători foarte buni care evoluează în Grupa Roșie de la seniori, prima grupă valorică, aici mă refer la echipele din București”, a spus Florin Atanasiu la Lider Sportiv, Pro FM lider FM.

După trei rotații din CN U 20 CSM Phoenix Galați conduce în clasament cu 6/0 bilanțul general. La turneul final se califică primele patru clasate, iar CSM Phoenix este urmată în clasament de CSU Brașov 4/2, CSU Cluj-Napoca 4/2 și Agronomia București 3/3.

Turneul patru a fost programat de Federația de Baschet să se dispute între 5 și 6 februarie, la București, în organizarea clubului Agronomia. CSM Phoenix va juca cu Agronomia București, locul 4 cu 3/3, și echipa Colegiului Național ”Aurel Vlaicu” București, locul 5 cu 3/3 la general.

În turneul de debut în CN U 20, disputat la Galați, CSM Phoenix a învins cele două adversare din turneul patru, 76-56 Agronomia București și 80-64 cu CN ”Aurel Vlaicu” București.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal