CSU Belor revine la jocurile oficiale cu o dublă contra celor de la Alba Blaj

110

Voleibalistele de la CSU Belor vor reveni la competițiile oficiale. Marți și miercuri, la Sala Sporturilor Dunărea, formația gălățeană va susține primele jocuri oficiale din anul 2019 contra celor de la Volei Alba Blaj – vicecampioana României și a Europei.

Meciul de marți va începe de la ora 17.00, și se va disputa în cadrul etapei a X-a, prima din retur, din Divizia A1, în timp ce jocul de miercuri se va disputa începând cu ora 12.00, și va conta pentru faza sferturilor de finală din Cupa României.

Pentru cele două jocuri, la fel ca în precedentele meciuri ale formației gălățene, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Cantonament la Mamaia în pauza competițională

Pauza competițională a fost acoperită de formația gălățeană cu un stagiu de pregătire la Mamaia. În perioada de pregătire de la Mamaia formația gălățeană a susținut un meci de verificare, câștigat de echipa gălățeană cu scorul 3-0 (25-15, 25-15, 25-10), contra celor de la CSM Medgidia – liderul seriei Est din Divizia A2.

Edina Selimovic – evoluție bună contra României la naționala Bosniei

De la stagiul de la Mamaia a lipsit Edina Selimovic, jucătoare ce a susținut împreună cu echipa națională a Bosniei meciul decisiv de calificare la Campionatul European contra României. Edina Selimovic a fost una dintre cele mai bune jucătoare a echipei Bosniei. Jocul cu selecționata României a fost încheiat de Edina Selimovic cu 13 puncte și șase servicii as.

 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal