Cupa de Iarnă continuă cu meciurile din zona 2. Deținătoarea trofeului intră în competiție

201

Cupa de Iarnă – Nicoae Rainea, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal Galați în memoria fostului are arbitru internațional Nicole Rainea, continuă cu jocurile din zona a doua.

Duminică, 26 ianuarie, la Sala Sporturilor din Șendreni, deținătoarea trofeului, Zimbrul Slobozia Conachi va intra în competiție. Alături de câștigătoarea ediției precedente la zona de la Șendreni vor mai participa alte două echipe de Liga a IV-a, Unirea Braniștea și Victoria Independența, dar și gazdele de la Foresta Șendreni, echipă ce activează în al doilea eșalon județean, Liga a V-a.

Turneul de la Șendreni va debuta de la ora 10.00, cu jocul dintre gazde, Foresta Șendreni, și câștigătoarea precedentei ediții, Zimbrul Slobozia Conachi. De la ora 10.50, Victoria Independența va juca cu Unirea Braniștea în al doilea meci al zilei.

Etapa a II-a va debuta de la ora 11.50, cu jocul dintre Unirea Braniștea și Foresta Șendreni, urmat de la ora 12.40, de jocul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Victoria Independența.

Ultima rotație va debuta de la ora 13.40, cu jocul Foresta Șendreni – Victoria Independența, urmând ca turneul de la Șendreni să fie încheiat de jocul Zimbrul Slobozia Conachi, locul 2 la finalul turului în Liga a IV-a, și Unirea Braniștea, locul cinci după prima jumătate a sezonului.

Voința Cudalbi, prima calificată la turneul final

La finalul fiecărei zonei echipa de pe primul loc va obține calificarea la turneul final. În acest sezon Cupa de Iarnă se desfășoară în patru zone. Zona 1 s-a disputat la Cudalbi, iar gazdele de la Voința au obținut calificarea la turneul final după victoriile: 5-2 cu Viitorul Costache Negri, 4-2 cu Flacăra Pechea și 3-1 cu Avântul Valea Mărului.

Zona doi se dispută duminică la Șendreni cu participarea echipelor: Zimbrul Slobozia Conachi, Unirea Braniștea, Victoria Independența și Foresta Șendreni, echipă ce activează în Liga a V-a. La Șendreni se vor disputa meciurile din două zone. Echipele repartizate în zona 3, Avântul Vânători, Agrostar Tulucești, Quantum Club Galați și ACS Lascăr Schela, se vor duela tot în Sala de Sport din Șendreni.

Prima fază a Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea” se va încheia duminică, 3 februarie, cu jocurile de la zona 4. Meciurile se vor disputa la Tecuci cu participarea a șase echipe: Victoria Tecuci, Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești, Avântul Drăgănești, Juventus Toflea și Zorile Grivița. Turneul final al Cupei de Iarnă, unde vor participa cele patru câștigătoare de zonă, se va disputa la Galați.

Zimbrul Slobozia Conachi – maximum de victorii la turneul final din 2018

Zimbrul Slobozia Conachi a câștigat ediția trecută a Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”. Turneul final al ediției 2018 a fost câștigat de echipa din Slobozia Conachi cu patru victorii din patru jocuri: 4 – 0 cu cei de la Quantum Club Galați, 5 – 0 cu Gloria Ivești și 7 – 1 cu Unirea Braniștea în finala competiției.

Premiile individuale de la turneul final de sezonul trecut au fost câștigate de: Marian Filoteus Bursuc, Unirea Braniștea, jucătorul turneului final, Claudiu Racoviță, Gloria Ivești, golgheterul turneului final, Alin Comănescu, Zimbrul Slobozia Conachi, portarul turneului final.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal