Daciana Balaban: ”Nu am fost lucide pe final de joc”

88

Handbalistele de la CSM Galați au pierdut jocul din debutul returului, la limită, scor 17-18, cu Minaur Baia Mare. La finalul jocului Daciana Balaban a declarat că meciul cu formația din Baia Mare a fost jucat de gruparea gălățeană mai mult cu sufletul.

”Din păcate este frustrant, când am jucat prost am pierdut, când am jucat așa și așa am pierdut, când am jucat foarte bine și cu așa multă ambiție și dorință am pierdut. Nu vreau să ne ascundem în spatele problemelor pe care le avem, în schimb,  astăzi vreau să felicit tot staff-ul, toată echipa, au făcut un meci mai mult cu inima decât cu jocul.

Am fost atât de puține, am pierdut-o pe Alla (Sheiko) destul de devreme, le-am pierdut și pe Livri (Livrinikj) și Lăcrămioara (Cîlici), toată lumea care a intrat a jucat cu sufletul, îmi pare foarte rău pentru că astăzi chiar meritam victoria. 

Probabil oboseala ar fi una dintre cauzele înfrângerii. Nu am fost lucide pe final de joc, eu spun că este un joc pe care noi l-am pierdut nu vreau să dau vina pe arbitraj, nu vreau sa dau vina pe nimeni. Am avut cele 3 puncte în buzunar și din nou le-am pierdut așa cum le-am pierdut, a spus Daciana Balaban.

Legat de subțirimea lotului gălățean, pe parcursul jocului, pe lângă indisponibilele Caragea și Andrița, alte trei jucătoare de la CSM au părăsit terenul accidentate, Daciana Balaban a spus că lipsa de jucătoare este compensată de unitatea grupului.

”Din fericire pentru noi cele care suntem, puține, suntem foarte sufletiste, un grup destul de bun. Jucăm de mult timp împreună și de câte ori ne-a fost greu, s-a văzut și astăzi, s-au strâns rândurile și fiecare a dat maxim pentru cea din stânga sau din dreapta”, a declarat Daciana Balaban.

Pentru CSM Galați urmează alte două jocuri de foc în Liga Florilor, la Zalău, 3 februarie, și pe teren propriu cu CSM București, 13 februarie. În cele două jocuri, cât și în celelalte care urmează Daciana Balaban a declarat că echipa gălățeană va lupta la fel cum a făcut și în jocurile de până acum.

”Nu știu, poate din fericire avem așa meciuri, cu atâtea accidentări poate o să avem timp să ne punem puțin la punct. Noi o să mergem și la Zalău, o să jucăm și cu CSM București acasă. Asta e meseria, nu trebuie să ne dăm la o parte, fiecare joc bun ne dă încredere, ca de obicei echipa asta a fost obișnuită să joace până la final și așa vom face și noi”, a încheiat Daciana Balaban.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal