Dragan Radovic, despre câștigarea Grupei C: ”Prima țintă a fost atinsă”

80

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU Galați a câștigat Grupa valorică C din LNBM cu bilanțul general 17/1, cu o serie de 17 victorii consecutive.

După ultima victorie, scor 81-71, cu cei de la ACS Târgu Jiu, antrenorul formației gălățene, Dragan Radovic, a declarat că echipa și-a îndeplinit un prim obiectiv. ”Prima țină a fost atinsă, am terminat prima parte a sezonului cu un joc excelent. Vreau să îmi felicit echipa că am terminat pe primul loc prima parte a sezonului. Acum ne așteaptă meciuri mult mai dificile, cred în echipa asta, în seara asta sărbătorim, mâine vom începe să ne gândim la următoarea fază a competiției”, a spus Dragan Radovic. 

Tehnicianul muntenegrean a precizat că formația gălățeană a câștigat grupa, chiar dacă lotul de jucători a fost format mai greu. ”Poate știți, dar la începutul sezonului am avut mari probleme, am început pregătirile târziu, am întârziat cu alcătuirea echipei, pas cu pas am lucrat și cred  că merităm prima poziție”. 

În faza a doua a Ligii Naționale CSM Phoenix CSU va lupta cu echipe mult mai titrate pentru un loc în play-off. ”Este dificil de spus acum, celelalte echipe au făcut schimbări în lot, vom face și noi două schimbări, dar avem doar șapte zile până la următorul meci, cred în echipa asta, avem un spirit de echipă bun, nu avem presiune în Grupa Galbenă și vom lua totul meci cu meci. Vom vedea ce va fi cu Steaua, sper să avem mai mulți suporteri în tribune, avem nevoie de aportul lor dacă vrem să învingem Steaua”, a spus Dragan Radovic despre jocurile și adversarii din grupa 7-12.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal