Dragan Radovic, după debutul în Grupa Galbenă: Am jucat la un nivel total diferit decât ăsta!

117

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU a debutat cu o înfrângere, scor 63-87 (11-29, 14-20, 24-15, 14-23), cu Steaua, în Grupa Galbenă din LNBM.

Tehnicianul gălățenilor, muntenegreanul Dragan Radovic, a declarat că este oarecum normală înfrângerea, având în vedere nivelul la care au jucat cele două echipe în prima parte a sezonului. ”Probabil este normal în acest moment, pentru că Steaua este o echipa de top, a jucat în meciuri grele în prima parte a sezonului, ei au jucat și în cupele europene. Noi am jucat la un nivel total diferit decât ăsta. În acest moment pentru jucători este bine să învețe din acest meci, pentru că ne așteaptă ale jocuri, poate nu cu adversari la fel de puternici ca Steaua, dar care ne vor pune probleme”, a spus Dragan Radovic.  

Tehnicianul formației gălățene a mai spus că deși echipa sa a încercat revenirea, a câștigat sfertul trei cu 24-15, egalarea nu a mai fost posibilă calitatea adversarului a fost alta decât echipele întâlnite în faza precedentă. ”În prima parte nu a mers defensiva noastră, am ratat aruncările deschise, apoi am revenit în joc, dar este foarte dificil cu acest gen de echipe. De miercuri am avut la echipă doi jucători noi, (Mark Dorris și Dorde Dzeletovic), am făcut câteva antrenate cu ei, e foarte greu să intre în angrenajul echipei”.

Pentru formația gălățeană urmează primul joc din deplasare din Grupa Galbenă, 26 ianuarie, pe terenul celor de la CSM Mediaș, (echipă ce a evoluat în prima parte în Grupa B), urmând ca în etapa a III-a gălățenii să joace pe teren propriu cu Dinamo, cealaltă echipă provenită din Grupa A, 2 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal