Duminică debutează ediția 2019 a Cupei de Iarnă

255

Două echipe din Liga a IV-a și două din Liga a V-a vor disputa duminică meciurile din zona I de la Cupa de Iarnă -Nicolae Rainea, competiție organizată de AJF Galați ce se dispută în sală în pauza dintre tur și retur.

Actuala ediție a Cupei de Iarnă – Nicolae Rainea va debuta duminică, 20 ianuarie, la Cudalbi, în Sala de Sport din localitate. Alături de echipa gazdă, Voința Cudalbi, la turneul de la Cudalbi vor mai participa: Viitorul Costache Negri, locul 14 în clasamentul Ligii a IV-a, dar și primele două clasate din Liga a V-a, Avântul Valea Mărului și Flacăra Pechea.

Turneul va debuta de la ora 10.00, cu jocul dintre cele două echipe de Liga a IV-a, Voința Cudalbi – Viitorul Costache Negri, în timp ce de la ora 10.50, cele două echipe de Liga a V-a, Avântul Valea Mărului și Flacăra Pechea vor juca între ele.

Gazdele de la Voința Cudalbi vor reveni pe teren de la ora 11.50, cu jocul contra celor de la Flacăra Pechea, iar de la ora 12.40, Avântul Valea Mărului va juca cu Viitorul Costache Negri.

În ultima etapă a turneului de la Cudalbi, de la ora 13.40, Flacăra Pechea va juca cu Viitorul Costache Negri, iar de la ora 14.30, Voința Cudalbi va juca cu Avântul Valea Mărului.

Zimbrul Slobozia Conachi este deținătoarea trofeului

Ediția trecută a Cupei de Iarnă a fost câștigată de Zimbrul Slobozia Conachi. Turneul final al ediției trecute a fost câștigat de echipa din Slobozia Conachi cu patru victorii din patru jocuri: 4 – 0 cu cei de la Quantum Club Galați, 5 – 0 cu Gloria Ivești și 7 – 1 cu Unirea Braniștea în finala competiției.

Premiile individuale de la turneul final de ediția trecută au fost câștigate de: Marian Filoteus Bursuc, Unirea Braniștea, jucătorul turneului final, Claudiu Racoviță, Gloria Ivești, golgheterul turneului final, Alin Comănescu, Zimbrul Slobozia Conachi, portarul turneului final.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal