Flacăra Pechea – cea mai indisciplinată echipă din fotbalul județean gălățean

1491
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Flacăra Pechea este cea mai indisciplinată echipă din fotbalul județean gălățean, după ce s-au disputat meciurile din tur. Asta reiese din statistică existentă pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Galați la jumătatea sezonului.

În cele 11 jocuri disputate în tur gruparea de Liga a V-a a acumulat un total de 36 de etape de suspendare. 24 dintre cele 36 de etape au fost dictate asupra jucătorului Gabriel Lambrino.

În meciul din etapa a III-a, de pe terenul celor de la Mălina Smârdan, componentul echipei din Pechea a fost eliminat în minutul 83 pentru comportare violentă la adresa arbitrului. Alți doi jucători ai echipei din Pechea, Daniel Mihai și Florin Radu, au primit, în urma jocului de la Smârdan, câte 9 respectiv 3 etape de suspendare, pentru comportament violent la adresa arbitrului.

A doua echipă în clasamentul abaterilor disciplinare este Voința Cișmele, Liga a V-a, cu 18 etape de suspendare. Toate cele 18 etape de suspendare au fost încasate de formația din Cișmele în urma jocului de pe teren propriu cu ACS Lascăr Schela. Gheorghe Tesu a fost suspendat 12 etape, iar George Ifrim cu celelalte șase.

O echipă de Liga a IV-a, Avântul Drăgănești, este a treia în ierarhia etapelor de suspendare. În urma meciurilor din tur echipa din Drăgănești a adunat un total  de zece etape de suspendare. Cel mai sancționat a fost Mihai Barbu cu șase etape, în urma jocului de la Tecuci cu Victoria.

Foresta Șendreni, Inter Tudor Vladimirescu, Prutul Vlădești, Siretul Piscu, Unirea Hanu Conachi, Zorile Grivița, din Liga a V-a,  dar și Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni, CSU ”Dunărea de Jos”, din Liga a IV-a, au încheiat meciurile din prima parte a sezonului fără cartonașe roșii/suspendări.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal