Gloria Ivești nu se grăbește cu transferurile: ”Nu transferăm pentru a fi la număr”

317
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Medaliata cu bronz de sezonul trecut din Liga a IV-a, Gloria Ivești, are ținte înalte în ceea ce privește transferurile de jucători, pentru partea a a doua a campionatului primului eșalon județean.

Președintele clubului din Ivești, Sebastian Bobocea, ne-a făcut ”portretul robot” al jucătorului ce ar putea fi transferat la formația din Ivești. ”Având în vedere politica noastră de promovare permanentă a jucătorilor de perspectivă, suntem foarte precauți în a aduce ”jucători de fotbal”, ci fotbaliști. Nu ne grăbim să transferăm pentru a fi la număr, perioada de transferuri fiind până în martie. Cine vine, trebuie să fie o plusvaloare față de media lotului actual, să se caracterizeze prin seriozitate și profesionalism”, ne- spus Sebastian Bobocea, președintele de la Gloria.

La finalul turului Ligii a IV-a Gloria Ivești este pe locul trei cu 30 de puncte din 13 jocuri, golaveraj 39-14. Formația din Ivești are un avans de șapte puncte față de echipa de pe locul patru, Muncitorul Ghidigeni, dar și un ecart de cinci puncte față de echipa de pe locul doi, Zimbrul Slobozia Conachi. În prima etapă din retur Gloria Ivești are programat meci pe terenul celor de la Avântul Vânători.

Calificarea la turneul final – obiectivul de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”

Până la debutul în Liga a IV-a formația din Ivești va participa la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție ce se dispută în organizarea AJF Galați, dar în sală.

Conform lui Sebastian Bobocea la actuala ediție a competiției organizată în memorial fostului mare arbitru internațional Nicolae Rainea, echipa din Ivești își propune să termine pe un loc asemănător cu cel de sezonul trecut. ”În ceea ce privește pregătirile noastre pentru retur, clubul nostru se va limita la Cupa de Iarnă. Mergem cu gândul de a egala performanța de anul trecut când ne-am calificat la turneul final și am obținut un loc onorabil”, ne-a spus Sebastian Bobocea.

Gloria Ivești va juca la zona patru de la Cupa de Iarnă. Turneul se va disputa la Tecuci, duminică, 3 februarie, iar alături de Gloria la zonă vor mai participa: Victoria Tecuci, Muncitorul Ghidigeni, Avântul Drăgănești, Juventus Toflea – toate din Liga a IV-a, și Zorile Grivița, Liga a V-a.

Ediția trecută a Cupei de Iarnă a fost încheiată de Gloria Ivești pe locul trei, turneul final, după ce formația din Ivești a câștigat zona de la Tecuci.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal