Handbalistele de la CSM Galați – pe loc de retrogradare după înfrângerea de la Buzău

194

Handbalistele de la CSM Galați au suferit o nouă înfrângere în Liga Florilor. În etapa a 12-a formația gălățeană a pierdut cu scorul 23-18, jocul de pe terenul celor de la SCM Gloria Buzău.

Prima parte a fost echilibrată, la pauză gazdele au intrat în avantaj, scor 10-8. CSM a condus prima, scor 2-0, în debutul jocului, Buzăul a egalat la doi, după care cele două echipe au mers cap la cap, (4-4, 7-7), dar cu echipa gălățeană având inițiativa. În ultimul minut al reprizei inaugurale CSM a suferit o eliminare, a doua din joc, Ala Sheiko a fost eliminată, Buzăul a speculat momentul de superioritate și s-a desprins la două goluri, (scor 10-8).

Partea secundă a fost începută de echipa din Buzău cu un parțial 3-0, cu care s-a desprins la cinci goluri, scor 13-8 sau 15-10. Ala Sheiko și Elena Livrinikj au păstrat formația gălățeană în joc, 15-12, și 16-13, cu un sfert de oră rămas de jucat din meci, însă, până la finalul jocului echipa gazdă și-a păstrat un avans constant de trei-patru goluri.

După jocurile din etapa a 12-a CSM Galați a preluat poziția a 13-a, penultima, în Liga Florilor cu 5 puncte în 11 jocuri disputate. Formația gălățeană a preluat singura poziție care retrogradează direct în liga secundă după ce Dunărea Brăila s-a impus, surprinzător, în jocul de pe terenul celor de la Gloria Bistrița.

Cu o etapă înainte de finalul turului trei echipe sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării directe. Dunărea Brăila este pe locul 11 cu 7 puncte, U Cluj ocupă poziția a 12 cu 6 puncte, iar CSM Galați este pe 13 cu 5 puncte.

Pentru CSM Galați următorul joc este programat pentru 22 ianuarie, pe teren propriu, cu SCM Craiova.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal