Handbalistele, în analiza Consiliului de Administrație CSM la finalul turului

294

După înfrângerea de la Buzău echipa de handbal de la CSM Galați a ajuns pe loc de retrogradare în liga secundă.

Directorul de la CSM Galați, Marius Cosoreanu, a anunțat că situația echipei va fi analizată în cadrul Consiliului de Administrație al clubului la finalul primei părți de campionat, turul. ”În fiecare zi suntem în discuții și încercăm să căutăm strategii pentru viitor. Pentru asta veți avea săptămâna viitoare o poziție a noastră. Mai este o etapă din tur, după care vom analiza în Consiliul de Administrație, exact cum am făcut la volei, situația în care se află echipa de handbal”, a spus Marius Cosoreanu.

Legat de ”subțirimea” lotului și posibilele viitoare transferuri directorul clubului gălățean a declarat: ”Am spus că suntem deschis la transferuri, însă ele sunt făcute de antrenor și șeful de secție, ei trebuie și să identifice și să propună, eu le aprob”. 

Altfel, CSM Galați este pe locul 13, ultimul, în Liga Florilor cu cinci puncte acumulate în 11 jocuri. Formația gălățeană se află în luptă cu alte două echipe pentru evitarea locului 13, singurul care duce în liga secundă.  HC Dunărea Brăila ocupă locul 11 cu 7 puncte din 11 jocuri, iar locul 12 este ocupat de U Cluj-Napoca, 6 puncte, 12 jocuri.

Față de locul 10, care asigură salvarea de la retrogradare fără baraj, formația gălățeană are de recuperat 9 puncte, locul 10 este ocupat de CSM Slatina cu 14 puncte/12 jocuri. Marți, 22 ianuarie, de la ora 18.00, CSM Galați joacă pe teren propriu cu SCM Craiova, în ultima etapă din tur.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal