Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus și în al doilea meci de la Cârța

254

Hocheiștii de la CSM Galați s-au impus și în al doilea joc, din seria celor trei, programate în finalul acestei săptămâni la Cârța, cu cei de la CSHC Marton Aron Sândominic, echipă formată în exclusivitate din jucători sub 23 de ani (Sapientia U23).

După victoria de vineri, scor 14-2, formația gălățeană a învins sâmbătă cu scorul 13-0 (3-0, 4-0, 6-0). Cel mai bun marcator al jocului, la fel ca în jocul de ieri, a fost Igor Fefelov cu 6 puncte două goluri și patru pase decisive. Ceilalți marcatori de la CSM Galați au fost: Alexandr Neznamov 5p (3+2), Alexei Baskov 5p (3+2), Albert Zagidulin 5p (1+4), Anton Butochnov 3p (1+2), Deniz Zabludovscky 3p (1+2), Mikhail Raybalko 3p (1+2).

Pentru CSM Galați a marcat astăzi și Dragoș Petrică. Întors recent de la Campionatul Mondial U 20, Divizia a II-a, Grupa A , Dragoș Petrică a înscris pentru prima oară în acest sezon la echipa de seniori.

CSM Galați:

  • Beres Szilard portar; Alexandru Popa (rezervă);
  • Ciprian Țapu, Pal Zsombor, Cătălin Berdilă, Mikhail Rybalko, Hldebrand Szabolcs, Evgheny Yemelyanenko, Denys Petrukhno – fundași;
  • Lorincz Levente, Adrian Irimia, Marius Mărcuș, Alexei Baskov, Denys Zabludovscky, Igor Fefelov, Alexandr Nenamov, Albert Zagidulin, Anton Butochnov, Dragoș Petrică – atacanți;
  • Vadim Shakraichuk și Cornel Chiriță – antrenori.

Duminică, de la ora 18.30, este programat ultimul meci de la Cârța cu cei de la CSHC Marton Aron Sândominic.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal