Hocheiștii de la CSM revin la Galați cu trei jocuri contra CSHC Marton Aron Sândominic

295
Foto: Sportul Ilustrat
Foto: Sportul Ilustrat

Hocheiștii de la CSM Galați își continuă parcursul în Campionatul Național de Seniori cu o serie de trei jocuri, în trei zile, cu cei de la CSHC Marton Aron Sândominic.

După ce la finalul săptămânii trecute CSM Galați a susținut cele trei jocuri de pe terenul harghitenilor, vineri, sâmbătă și duminică, 1-3 februarie, formația gălățeană are programate meciurile de la Galați cu cei de la CSHC Maron Aron Sândominic, echipă formată în exclusivitate din jucători sub 23 de ani. Vineri și sâmbătă se va juca de la ora 18.30, în timp ce meciul de duminică este programat să înceapă de la ora 11.00.

CSM Galați este pe locul trei în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori cu 56 de puncte acumulate în 21 de jocuri. Echipa gălățeană are nou puncte mai puțin decât ocupanta locului doi, Corona Brașov. Brașovenii au jucat în Campionatul Național 26 de jocuri. Harghitenii de la CSHC Marton Aron Sândominic, echipă aflată la sezonul de debut în Campionatul Național de Seniori, au jucat 19 meciuri în actuala ediție a Campionatului Național, toate pierdute.

Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon de patru ori, toate cele patru jocuri au fost câștigate de formația gălățeană. Pe lângă cele trei victorii de la finalul săptămânii trecute de la Cârța, din Campionatul Național, CSM Galați a învins CSHC Marton Aron Sândominic și în grupa de la Cupa României, joc disputat tot la Cârța.

După meciurile cu CSHC Marton Aron Sândominic, în luna februarie, hocheiștii de la CSM Galați mai au programate alte trei jocuri. Miercuri, 6 februarie, gălățenii vor juca pe teren propriu cu ACSH Gheorgheni, iar la o zi distanță, 8 februarie, cele două echipe se vor întâlni la Gheorgheni. Ultimul joc din luna februarie, conform programării FRHG, se va juca la 22 februarie, la Târgu Secuiesc, cu Steaua.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal