Jucătoarele de la CSU Belor, în topurile FRV după tur

184
Foto: Facebook/CSU Belor

Echipa feminină de volei CSU Belor a terminat prima parte a campionatului Diviziei A1, turul sezonului regulat, pe locul cinci. Una dintre jucătoarele echipei, Borislava Saykova, a fost inclusă de Federația Română de Volei în echipa turului, pe baza performanțelor înregistrate în teren de jucătoarele din prima ligă feminină, detalii aici.

Nu numai bulgăroaica de 19 ani este în topurile FRV după tur. Coordonatoarea Maria Jose Coral Bouza este a treia în clasamentul punctelor realizate cu serviciul, ași, cu 28 de puncte, urmată de Borislava Saykova cu 26 de servicii as. Centrul formației gălățene este prima în ierarhia jucătoarelor centru cu 25 de puncte realizate cu serviciul, 38 de puncte cu blocajul și 51 de puncte cu atacul

Ivana Radonic este a cincea în ierarhia jucătoarelor ce evoluează pe postul ”opus” cu 18 puncte realizate cu serviciul, 12 cu blocajul și 96 cu atacul.

CSU Belor a terminat pe locul cinci turul campionatului Diviziei A1 cu 16 puncte, un punct mai mult decât echipa de pe locul șase, CSM Lugoj, un ecart de șase puncte față de echipa de pe patru, CSM Târgoviște. În prima etapă din retur CSU Belor va juca pe terenul campioanei, CSM Volei Alba Blaj, echipa de pe primul loc la finalul turului, în timp ce primul meci de pe teren propriu din 2020 este programat la 15 ianuarie, cu FC Argeș Pitești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal