Juniorii I de la CSM Galați au obținut două victorii la Suceava

169

Echipa de juniori sub 18 ani de la CSM Galați a susținut la finalul săptămânii trecute primele meciuri din acest an. Formația gălățeană s-a deplasat la Suceava unde a jucat cu echipa locală, CSM, în prima etapă din returul sezonului regulat.

Cele două jocuri au fost câștigate de gălățeni cu 13-2 și 6-1. După cele două victorii de la Suceava echipa de juniori I de la CSM Galați este pe locul doi în clasamentul la zi din Campionatul Național Juniori I cu 21 puncte acumulate în zece jocuri. Conform clasamentului FRHG, aici, CSȘ Gheorgheni conduce în CN U 18 cu 18 puncte din 10 jocuri, CSȘ Miercurea Ciuc este pe trei cu 15 puncte, dar din șase jocuri, Steaua este pe patru cu 12 puncte din zece jocuri, iar CSM Suceava este ultima fără puncte după opt jocuri.

Următoarele jocuri ale gălățenilor sunt programat în debutul lunii februarie, sâmbătă – duminică, 9-10 februarie, pe terenul celor de la Steaua București, conform programării FRHG. Pe lângă jocurile cu Steaua, din sezonul regulat, CSM Galați mai are de jucat cu CSȘ Miercurea Ciuc, 22 și 23 februarie, la Galați, și la Gheorgheni, cu cei de la CSȘ Gheorgheni, 2-3 martie.

La finalul sezonului regulat primele două clasate vor juca în finala mare, în timp ce echipele de la locurile trei și patru se vor întâlni pentru medaliile de bronz.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal