Liviu Ciubotariu: ”Cupa de Iarnă a devenit o competiție tradițională”

147

În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre Cupa de Iarnă, competiție organizată în sală de forul pe care îl conduce.

”Cupa de Iarnă este la cea de a șaptea ediție, denumită ”Nicolae Rainea”, după fostul arbitru și fostul președinte al Asociației Județene de Fotbal. Această competiție a devenit deja tradițională, în acest sezon avem înscrise 18 echipe ce au fost repartizate în patru zone. Câștigătoarele celor patru zone vor juca la turneul final ce se va disputa la 10 februarie, la Sala Siderurgistul din Galați”, a spus Liviu Ciubotariu. 

Președintele AJF-ului a subliniat că echipele folosesc această competiție pentru a se pregăti în vederea sezonului de primăvară. ”Este o competiție de tradiție, deja. Echipele noastre, cu mici excepții, nu fac cantonamente în pauza de iarnă. După cum vedeți nici condițiile meteo nu sunt foarte bune, de aceea această competiție la sală le vine forte bine și este, să zicem așa, ca o pregătire pentru sezonul de primăvară”, a spus Liviu Ciubotariu.

Altfel, Voința Cudalbi și Zimbrul Slobozia Conachi sunt primele două, (din patru), echipe calificate la turneul final. Celelalte două finaliste se vor decide în urma jocurilor de la Șendreni, 2 februarie, și Tecuci, 3 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal