Marko Perovic, după victoria cu CSM Focșani: A fost un meci important pentru calificarea în faza următoare

84

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați a câștigat cel de al 15-lea meci consecutiv în etapa a 16-a din Grupa C, LNBM. Cel mai bun marcator al gălățenilor a fost Marko Perovic cu 25 de puncte marcate, (3×3).

Legat de prestația lui din meciul cu formația vrânceană, muntenegreanul de 26 de ani a spus: ”Azi am avut și ceva noroc, aruncările mele au fost bune și au intrat. A fost destul de greu, a fost un meci important pentru calificarea în faza următoare a competiției. Le mulțumesc spectatorilor prezenți la meci pentru suportul acordat”.

Marko Perovic apreciază că pauza competițională destul de lungă a afectat prestația gălățenilor în jocul de duminică. ”Echipa din Focșani a avut doi jucători străini forte buni, cel cu numărul 8, (Kyle Kilgore), și cel cu numărul 25, (Cameron Cornelius), cu aruncări foarte bune. În prima parte a meciului am avut ceva probleme, pentru că în ultima perioadă nu ne-am pregătit, a fost paza cam mare, pauza de sărbători”, a spus Perovic.

Formația gălățeană este aproape de calificarea în faza a II-a, Grupa Galbenă, fază premergătoare play-off-ului. Despre posibilitatea de calificare în play-off a echipei gălățene Marko Perovic a spus: ”Nu știu dacă ne vom califica în play-off, este o șansă pentru noi. Trebuie să câștigăm toate meciurile, în primul rând să nu pierdem meciurile de pe teren propriu. Toată lumea își dorește să se califice în play-off, am auzit că unele echipe s-au întărit, și noi avem posibilitatea să facem câteva transferuri”.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal