Oțelul a reluat pregătirile cu noutăți în lot

506
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Suporter Club Oțelul Galați a reluat pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a.

Pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a formația gălățeană are trei noutăți: Cosmin Neagu, 27 de ani, jucător ce a mai evoluat pentru mai multe echipe din Liga a II-a: FCM Dunărea Galați, Delta Tulcea, SC Bacău, CSM Râmnicu Vâlcea, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila, Hermanstadt Sibiu și Energeticianul Petroșani, toate echipe de Liga a II-a.

Călin Cristea, 30 de ani, jucător ce a evoluat în Liga I cu cei de la Unirea Alba Iulia. A mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, Energeticianul Petroșani sau Dunărea Călărași. Călin Cristea a jucat și în Liga I cu Unirea Alba Iulia. În primul eșalon Cristea a marcat patru goluri în 29 de apariții.

Robert Țicămucă, 19 ani, ultima oară la cealaltă echipă gălățeană din Liga a III-a, Sporting Liești. A mai jucat pentru Juventus (Daco Getica) București și echipa de juniori de la Dinamo.

Din retur nu vor mai evolua pentru Oțelul atacantul Marius Matei, dar și portarul Andrei Udeanu, împrumutat în Liga a II-a la Aerostar Bacău.

Prima parte a pregătirilor se va desfășura la Galați, urmând ca în perioada 4-17 februarie, gălățenii să susțină un stagiu de pregătire în Spania, la Almeria, unde vor susține și cinci meciuri de verificare.

La reunirea de la stadionul Oțelul lotul formației gălățene a fost:

  • fundași: Mihai Manău, Robert Moglan, Alexandru David, Costin Ghiocel, Alexandru Vasile, Adrian Sălăgeanu, Daniel Gîță, Vlad Moglan
  • mijlocași: Bogdan Crihană, Alexandru Stan, Andrei Bordieanu, Andrei Munteanu, Ionuț Codreanu, Alexandru Zaharia, Cosmin Stoian, Ionuț Chiriac, Cătălin Iorga, Rareș Oană, Eduard Drăgan, Robert Țicămucă
  • atacanți: George Cîrjan, Andrei Antohi, Cosmin Neagu
  • absenți: Gabriel Ursu (răcit), Adelin Iliescu (învoit), Ionuț Puțanu (accidentat).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal