Phillip Miller, despre victoria cu Focșani: Nu aș spune că a fost un meci greu

67

Echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați a acumulat a 15-a victorie consecutivă în Grupa C a Ligii Naționale. Formația gălățeană a trecut cu scorul 86-70 (44-39) de CSM Focșani.

Unul dintre ei mai buni marcatori în jocul de duminică a fost americanul Phillip Miller. În cele 38.20 de minute cât a evoluat, americanul a marcat 21 de puncte, a reușit șase recuperări și șase pase decisive.

Legat de jocul cu formația vrânceană Miller a spus: ”Nu aș spune că a fost un meci greu, ei ne-au pus ceva probleme, dar noi am fost uniți și am reușit să învingem, asta e tot ce contează”.

Aflat la al treilea sezon consecutiv la Galați, Miller este unul dintre jucătorii exponențiali ai echipei, cu rol de a îndruma jucătorii tineri din echipă.  ”Sunt unt unul dintre liderii echipei, unul dintre cei mai experimentați jucători din echipă, așa că trebuie să îmi asum responsabilitatea pe teren și în afara lui, să fiu un exemplu pentru jucătorii mai tineri din echipă să-i îndrum pe teren”.

Din faza I a LNBM, Grupa C, CSM Phoenix CSU mai are de jucat două meciuri, legat de cele două jocuri Phillip Miller a spus: ”Mai avem de jucat două meciuri, miercuri, la Cluj, și sâmbătă seara, acasă, cu Târgu Jiu. Trebuie să fim concentrați și în aceste două jocuri, să ne pregătim pentru faza următoare a campionatului”. 

Dacă va câștiga Grupa C gruparea gălățeană va juca în faza secundă a Ligii Naționale în Grupa galbenă, pentru un loc în play-off-ul LNBM. ”Nu va fi ușor în faza următoare a campionatului, dar atât timp cât noi vom fi concentrați pe faza ofensivă și pe cea defensivă, totul ar trebui să fie bine”, a spus Phillip Miller despre meciurile de calificare în play-off. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal