Primele jocuri cu SC Miercurea Ciuc pentru hocheiștii de la CSM Galați

610

După victoria de sâmbătă cu Steaua București, hocheiștii de la CSM Galați își vor continua parcursul în Campionatul Național de Seniori cu două jocuri pe terenul campionilor de la Sport Club Miercurea Ciuc.

Meciurile sunt programate să se dispute la Miercurea Ciuc, patinoarul Vakar Lajos, miercuri și joi, 16 și 17 ianuarie, de la ora 18.30, și vor fi în premieră. SC Miercurea Ciuc este singura echipă din Campionatul Național de Seniori cu care formația gălățeană, înființată în vara anului trecut, nu a jucat în acest sezon.

Formația harghiteană conduce în CNS cu 66 de puncte acumulate în 24 de jocuri. Formația gălățeană este pe locul tei în clasamentul la zi cu 40 de puncte acumulate în 14 jocuri disputate. Gălățenii au pierdut un singur joc în actuala ediție de campionat, scor 8-7, după prelungiri, pe terenul vicecampionilor de la Corona Brașov.

Pe lângă cele două jocuri de la Miercurea Ciuc în această săptămână formația gălățeană mai are programate alte două jocuri, pe teren propriu, contra celor de la Sportul Studențesc, 19 și 20 ianuarie.

După jocurile cu Sportul echipa gălățeană va reveni în Harghita, dar la Cârța, pentru trei jocuri consecutive cu cei de la CSHC Marton Aron Sândominic, 25, 26, 27 ianuarie, urmând ca celelalte trei jocuri cu formația harghiteană să se dispute la Galați, 1, 2 și 3 februarie, conform ultimei programări a Federației Române de Hochei pe Gheață.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal