Primele mutări pentru retur la Avântul Valea Mărului

577
Lider detașat în Liga a V-a Avântul Valea Mărului își fortifică lotul pentru partea a doua a sezonului. În acest sens formația gălățeană a legitimat recent doi jucători cu experiență în eșaloanele superioare.
Conform antrenorului Gheorghiță Popa, pentru promovarea în Liga a IV-a alături de Avântul Valea Mărului vor lupta din retur Daniel Dajbog și Daniel Cană.
”În acest moment la capitolul veniri putem conta, sută la sută, pe Daniel Dajbog, fost jucător la Oțelul și Oțelul II (în Liga a II-a și a III-a), Metalosport (Liga a III-a), Delta Tulcea (Liga a III-a), Universitatea (Liga a IV-a Galați). Daniel Dajbog este de două zile legitimat la clubul nostru. De asemenea, mai putem conta, în proporție de 90% pe Daniel Cană, fost la Universitatea (Liga a IV-a Galați). Și el este legitimat la clubul nostru, dar momentan este plecat din țară. Suntem în discuții și cu alți jucători”, ne-a spus Gheorghiță Popa antrenorul de la Avântul Valea Mărului.
Din lotul cu care a terminat prima parte a sezonului nu mai fac parte, deocamdată, doi jucători: ”La capitolul plecări deocamdată nu mai fac parte din lotul nostru Nicu Măstăcan și Răzvan Trandafir. Rămâne de văzut ce va fi în continuare”, ne-a spus Gheorghiță Popa
După ce s-au disputat meciurile din prima parte a sezonului Avântul Valea Mărului conduce Liga a V-a cu 36 de puncte, 12 jocuri, un meci în plus, dar și 11 puncte avans față de echipa de pe locul doi Flacăra Pechea.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal