”Satelitul” de la Universitatea debutează în retur cu derby-ul seriei

154

Pe lângă echipa de seniori, cu care activează în prima ligă, clubul gălățene de fotbal feminin Universitatea este angrenat și în Liga a III-a cu echipa satelit, Universitatea 2.

Echipa secundă are programat debutul în retur la 24 martie. ”Panterele” se vor deplasa la Fălticeni pentru jocul cu echipa Colegiului Național ”Nicu Gane”. În jocul ce se va disputa în cadrul etapei a VI-a se vor întâlni primele două clasate din serie, gazdele de la CN Nicu Gane, locul 1 15 puncte, 5 jocuri, și Universitatea 2, locul doi 10 puncte, 5 jocuri.

În etapa a VII-a, a doua din retur, (14 aprilie), formația gălățeană va primi replica pe teren propriu a ultimei clasate, FC Onești, urmând ca în etapa a VIII-a 12 mai, să joace pe terenuo celor de la Activ Slobozia.

Ultimul joc de pe teren propriu va fi susținut de formația gălățeană la 19 mai, cu Zimbrul Tulcea, iar campionatul Ligii a III-a va fi încheiat la 26mai, pe terenul celor de la CSM Pașcani.

După prima parte a campionatului, turul, Universitatea 2 Galați este pe locul doi în serie cu  zece puncte, trei victorii (10-0 cu FC Onești, 7-3 cu Activ Slobozia, 2-0 cu CSM Pașcani) și o remiză 4-4 cu Zimbrul Tulcea. În tur formația pregătită de Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș a pierdut un singur joc, scor 0-5, pe teren propriu cu liderul CN Nicu Gane Fălticeni.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal