Steaua – primul adversar al CSM Phoenix CSU în Grupa Galbenă

79

Federația Română de Baschet a anunțat programul după care se vor disputa meciurile din faza secundă a Ligii Naționale, Grupa Galbenă. Alături de gălățeni în Grupa Galbenă vor juca: Steaua, (echipă ce a terminat prima fază cu bilanțul general 4/10), și Dinamo (0/14) – din Grupa Valorică A, CSO Voluntari (10/2), CSM Mediaș (8/4) și Athletic Constanța (6/6) – ultimele trei din Grupa B.

Formația gălățeană CSM Phoenix CSU, câștigătoarea Grupa C, va debuta în faza a doua pe teren propriu cu un joc contra celor de la Steaua București – vicecampionii României. Meciul se va disputa sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 19.30, la Sala Sporturilor Dunărea.

După jocul cu vicecampionii pentru CSM Phoenix CSU urmează cea mai lungă deplasare din faza secundă pe terenul celor de la CSM Mediaș, 26 ianuarie.

La 2 februarie, gălățenii vor reveni pe teren propriu unde vor întâlni cealaltă echipă din Grupa Valorică A, Dinamo Știința București.

În ultimele două etape din tur gălățenii vor juca la Constanța, cu Athletic, 9 februarie, și pe teren propriu cu cei de la CSO Voluntari, 2 martie.

În Grup Galbenă se va juca în sistem tur-retur. Partea a doua a sezonului, returul, se va disputa între 9 marie și 6 aprilie. La finalul jocurilor primele două clasate vor obține calificarea în play-off, locurile 1-8, iar celelalte vor continua pentru stabilirea clasamentului final, locurile 9-16.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal