Studenții au debutat în meciurile de pregătire pentru retur

373

Liderul neînvins din Liga a IV-a, CSU ”Dunărea de Jos” a debutat în meciurile amicale. Studenții profesorului Cătălin Savu au jucat sâmbătă, pe terenul sintetic al stadionului Siderurgistul, primul test al anului cu CS Făurei, echipă ce activează în seria a II-a din Liga a III-a.

La final echipa brăileană s-a impus cu scorul 5-3, după ce la pauză s-a intrat cu scor egal 2-2, iar studenții au marcat pentru 3-2. Golurile gălățenilor au fost marcate de Gheorghiță Țuiu, Adrian Grigoraș, din lovitură de pedeapsă, și Laurențiu Iancu.

Echipa de start a studenților în primul joc de pregătire al iernii a fost: Bogdan Olaru – Alexandru Stancu, Daniel Morogan, Daniel Lovin, Mădălin Hilohi, Iulian Mohorîță, Lucian Ignat, Alexandru Perju, Alexandru Izvoranu, Gheorghiță Țuiu, Adrian Grigoraș.

Antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu s-a declarat mulțumit de meciul cu echipa de Liga a III-a și de stadiul pregătirilor pentru partea a doua a sezonului. ”A fost un meci de pregătire foarte bun, suntem la începutul perioadei de pregătire. Am rulat tot lotul de jucători, sunt mulțumit de evoluția echipei. Prima repriză a fost foarte bună, am intrat cu 2-2 la pauză. Ei au ajuns de două ori la poartă, iar noi ne-am bătut joc de ocazii. În partea secundă am rulat tot lotul, am condus cu 3-2. Sunt mulțumit de cum parcurge pregătirea echipei, sper ca la finalul sezonului să promovăm în Liga a III-a”, ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

Adversari din ligile superioare în meciurile de pregătire

Pe lângă jocul cu cei de la CS Făurei, Liga a III-a, formația gălățeană mai are programate alte șase jocuri de verificare, iar adversarele sunt, în cea mai mare parte, provenite din ligile superioare.

Joi, la Galați, universitarii vor juca cu cei de la CSM Râmnicu Sărat, locul 12 în seria I din Liga a III-a. La 6 februarie, tot la Galați, studenții au programat meci test cu cei de la Dacia Unirea Brăila, locul 19 în Liga a II-a.

Printre adversarii gălățenilor din pauza competițională se mai regăsesc, Sporting Liești, locul 5 în seria I din Liga a III-a, meciul este programat pentru 16 februarie, la Galați, CSM Focșani, locul 14 în seria I din Liga a III-a, data la care se va disputa meciul este 23 februarie, la Galați.

În pauza de iarnă formația gălățeană mai are programate jocuri cu Victoria Traian, echipă ce se luptă pentru promovarea în Liga a III-a din Liga a IV-a Brăila, dar și echipa de juniori A de la SCM Dunărea Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal