Un nou pas greșit în Liga Florilor pentru handbalistele de la CSM Galați

155

Handbalistele de la CSM Galați au făcut un nou pas greșit în lupta pentru evitarea retrogradării. La prima apariție oficială în 2019 formația gălățeană a pierdut, scor 25-31, jocul de pe teren propriu cu Gloria Bistrița.

După un început echilibrat se joc, Gloria Bistrița sa desprins prima pe tabelă, scor 6-4, în minutul 10. Banca gălățeană a reacționat imediat, a făcut câteva schimbări, iar efectul s-a văzut CSM-ul s-a apropiat la un singur gol, scor 9-10, în minutul 17.

Chiar dacă Emilia Anghel, intrată pe parcursul jocului în locul Elenei Șerban, a avut câteva intervenții importante, gruparea gălățeană nu a reușit să restabilească egalitatea, iar la pauză Gloria a intrat în avantaj, scor 18-13. Diferența după prima repriză putea fi mai mică, dar Elena Livrinikj, cea mai bună marcatoare de la CSM cu 7 goluri, a ratat din aruncare de la șapte metri.

În partea secundă Gloria și-a menținut constant avansul de pe tabelă. CSM-ul s-a apropiat de egalare în mai multe rânduri. La șapte minute de la reluare, Elena Șerban a revenit între buturi și a reușit câteva intervenții, iar CSM-ul s-a apropiat la două goluri, scor 18-20, același ecart de două goluri s-a înregistrat și cu 15 minute înainte de final, după ce Cătălina Cioaric a transformat o aruncare de la șapte metri.

Grație înfrângerii, scor 19-21, a celor de la Dunărea Brăila de pe teren propriu cu CSM Slatina, handbalistele de la CSM Galați se mențin pe locul 12, poziție care asigură prezența la barajul de menținere/promovare în LNHF.

În zece jocuri disputate CSM Galați a acumulat 5 puncte, un punct mai mult decât echipa din Brăila, gruparea brăileană este poziționată pe locul 11, singurul care retrogradează direct.

Pentru CSM Galați urmează jocul de pe terenul celor de la Gloria Buzău, locul 10, (primul care asigură salvarea directă de la retrogradare), 13 puncte, 10 jocuri, duminică, 13 ianuarie, de la ora 17.30, în direct la TVR 1 și TVR HD, urmând ca turul să fie încheiat cu jocul de pe teren propriu contra celor de la SCM Craiova, 22 ianuarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal