United trece la scor de Bukovina și peria șefia în clasamentul la zi din Liga I

234
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Vicecampionii de la United nu au avut nevoie de cele două achiziții din iarnă, Mimi Stoica și Neto, pentru a se impune la scor în jocul cu ultima clasată Bukovina Vicov. La finalul celor 40 de minute tabela a indicat 16-6 pentru formația gălățeană, cu 9-2 scorul la pauză.

Andrei Crăciun a fost cel mai bun marcator al jocului cu patru goluri. Pentru United au mai punctat Ovidiu Tudose, 3 goluri, Cosmin Petică 3 goluri, Constantin Burdujel și Andrian Lașcu câte două goluri, Octavian Cireș și Matei Boșneagă câte un gol.

Antrenorul Florin Ignat a folosit întreaga rotație avută la dispoziție pentru acest joc. În poartă a început cu Wellingotn Silva, iar pe parcurs au intrat și ceilalți doi portari Andrei Dinicuță și Ionuț Păduraru. Prima linie a gălățenilor din jocul cu ultima clasată a fost: Constantin Burdujel, Andrian Lașcu, Ovidiu Tudose, Kailon Borges. Pe parcurs au mai intrat: Ovidiu Tudose, Octavian Cireș, Cosmin Petică, Florin Igant, dar și Iulian Cojocaru, Matei Boșneagă.

Pe lângă cele două achiziții, ale căror transferuri nu au fost perfectata până la ora meciului, de la United a lipsit căpitanul și antrenorul secund Viorel Cojoc, din cauza unui eveniment nefericit în familie.

United – lider intermediar în Liga I

Cu victoria în fața celor de la Bukovina Vicov formația gălățeană a preluat conducerea în Liga I cu 31 de puncte din 13 jocuri. Vicecampionii pot fi detronați din fruntea Ligii I doar de Autobergamo Deva. Formația hunedoreană este pe doi în clasament cu 29 de puncte, 12 jocuri, iar duminică joacă, pe teren propriu, cu cei de la FK Odorheiu Secuiesc.

De drept, după rezultatele înregistrare pe teren, gălățenii conduc Liga I, dar formația gălățeană a fost penalizată de FRF cu minus trei puncte la începutul sezonului. Pentru United urmează derby-ul cu echipa din Deva, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 18.00, la Deva.

237 de spectatori plătitori

Jocul cu Bukovina Vicov a fost primul în care Clubul United a impus taxă de intrare. Prețul unui bilet a costat 5 lei, pentru toate sectoarele sălii. Conform anunțului organizatorilor pentru jocul cu ultima clasată s-au vândut 237 de bilete.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal