Victorie categorică cu Steaua

527

Hocheiștii de la CSM Galați au revenit pe locul trei în Campionatul Național de Seniori după victoria, scor 8-3, în fața celor de la Steaua București

După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 1-1, gălățenii și-au asigurat victoria în treimea secundă câștigată cu scorul 4-1. Kiricenko a deschis scorul în minutul 12, Steaua a egalat prin Oniciuc, la trei minute distanță.

CSM-ul s-a desprins rapid pe tabelă în treimea secundă, fundașul Cătălin Berdilă, cu un șut de linia albastră, din pasa căpitanului Adrian Irimia, a desprins CSM-ul la 2-1, iar Alexei Baskov a dublat avantajul, ambele goluri marcate în minutul 26.

Steaua revenit la 3-2, cu un gol marcat în dublă superioritate numerică, pentru Steaua a marcat Dimitry Nimenko fotul campion cu Dunărea, în minutul 33. Căpitanul Adrian Irimia, plecat în contraatac, în situația de inferioritate numerică, a marcat pentru 4-2, chiar dacă a fost șicanat de Lușneac. Scorul după 40 de minute, 5-2, a fost stabilit de Deny Zabludosky, cu 14 secunde înainte de pauză.

CSM Galați a marcat prima și în ultima treime, Anton Butocnov a înscris, în superioritate numerică, la 1.33 minute de la reluarea jocului. Dimitry Nimenko a ținut Steaua în joc cu golul de 6-3, marcat în minutul 52. La trei minute distanță Steaua a beneficiat de un moment de superioritate numerică, Nelu Alexe și Ioan Timaru au solicitat time-out, la reluare portarul Daniel Uruc a rămas pe bancă.

Oportunitatea creată a fost speculată de formația gălățeană, Baskov a interceptat pucul, a pasat la Fefelov, care a marcat în poarta goală, de la linia albastră a treimii echipei oaspete. Tabela a fost închisă în minutul 19 de Zabludosky, gol marcat în superioritate numerică.

Cu 40 de puncte din 14 jocuri CSM Galați este pe locul trei în clasamentul la zi din Campionatul Național de Seniori, 19 puncte, dar și zece jocuri mai puțin disputate, decât echipa de pe locul doi Corona Brașov.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal