Vlad Corpodean: ”Ne vom lupta pentru play-off”

50

Echipa gălățeană de baschet CSM Phoenix CSU a încheiat prima parte a campionatului Ligii Naționale cu o victorie, scor 81-71, cu cei de la ACS Târgu Jiu.

Căpitanul formației gălățene, Vlad Corpodean, a vorbit la finalul jocului despre victoria cu formația din Târgu Jiu: ”A fost puțin mai greu decât mă așteptam, am început mai greu, poate că și miza partidei și-a spus cuvântul. Din fericire am făcut un sfert trei foarte bun, așa cum am jucat acolo ar trebui să fie tot timpul. Practic am rezolvat partida atunci, apoi ne-am mulțumit să menținem un ecart liniștitor până la sfârșit”.

CSM Phoenix CSU a încheiat Grupa C cu o serie de 17 victorii consecutive și a avansat în faza a doua a competiției. Vlad Corpodean s-a declarat fericit de promovarea în grupa locurilor 7-12, mai ales că gruparea gălățeană nu pornea favorită: ”A fost un drum lung, probabil foarte putini ne creditau cu această performanță, toată lumea se gândea că Mureșul va fi echipa care va avansa de aici, ceea ce mă face și mai fericit că am reușit chestia asta. Ne vom bucura două-trei zile apoi ne vom ridica nivelul pentru că ne așteaptă meciuri mai grele”, a spus Vlad Corpodean.

În Grupa Galbenă, locurile 7-12, formația gălățeană va întâlni Steaua și Dinamo echipe provenite din prima grupă valorică. Despre faza scundă a campionatului căpitanul a declarat că formația gălățeană se va lupta pentru un loc în primele opt echipe, play-off.  ”Va fi o competiție destul de echilibrată, Steaua și Dinamo, cu siguranță, vor fi nuci foarte greu de spart. Chiar dacă Dinamo are zero victorii și pare mai ușor de bătut, dar s-au întărit. Steaua are jucători foarte buni, Voluntari la fel, au făcut transferuri acum s-au întărit și ei. Cele trei echipe le văd favorite, iar în plutonul doi, noi Constanța și Mediașul, Trebuie să ridicăm nivelul pentru a încerca să ne luptăm pentru accederea în play-off. Cu siguranță ne vom lupta pentru play-off și vom face meciuri bune. Așteptăm mai multă susținere decât până acum, cu siguranță cu mai multă susținere și mai mulți jucători, cu o energie a echipei mai bună, cu siguranță, ne vom bate pentru play-off”, a încheiat Vlad Corpodean.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal