Zimbrul Slobozia Conachi – a doua finalistă de la Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”

394
Foto: Facebook/AJF Galați
Foto: Facebook/AJF Galați

La Cupa de Iarnă ”Nicolae Rainea”, competiție organizată de AJF Galați în pauza dintre tur și retur, se cunoaște cea de a doua finalistă. Zona doi, disputată duminică la Șendreni, a fost câștigată de Zimbrul Slobozia Conachi – deținătoarea trofeului, după o finală cu cei de la Unirea Braniștea.

Formația pregătită de Florin Anghel a început zona de la Șendreni cu o victorie, scor 9-0, în fața celor de la Foresta Șendreni, echipă ce activează în Liga a V-a. Al doilea meci de la Șendreni a fost câștigat de ”zimbri” cu scorul 4-0, în fața colegei de eșalon Victoria Independența.

De partea cealaltă Unirea Braniștea a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide învingătoarea din juca cu Victoria Independența. După timpul normal de joc scorul era egal 2-2, iar la loviturile de pedeapsă echipa din Braniștea s-a impus cu scorul 2-0. Formația din Braniștea a pierdut și al doilea joc, scor 2-3, cu cei de la Foresta Șendreni.

Finala a fost câștigată de Zimbrul Slobozia Conachi cu scorul 6-2, în timp ce în jocul pentru stabilirea clasamentului Foresta Șendreni a învins Victoria Independența cu scorul 4-1. Cu șapte goluri marcate ”zimbrul” Constantin ”Boboc” Spânache a fost golgheterul zonei.

După Voința Cudalbi, câștigătoarea zonei 1, Zimbrul Slobozia Conachi este a doua echipă calificată la turneul final al Cupei de Iarnă 2019. Săptămâna viitoare 2-3 februarie, se vor decide și celelalte două echipe calificate la turneul final.

Sâmbătă, 2 februarie, tot la Șendreni, se vor disputa meciurile din zona 3, iar echipele participante vor fi: Agrostar Tulucești, Liga a IV-a, Avântul Vânători, Liga a IV-a, Quantum Club Galați, Liga a IV-a, și ACS Lascăr Schela, Liga a V-a.

Zona 4, ultima, se va disputa duminică, 3 februarie, la Tecuci. La zona de la Teuci vor participa șase echipe: Victoria Tecuci, Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești, Avântul Drăgănești, Juventus Toflea – toate din Liga a IV-a, și Zorile Grivița, Liga a V-a.

Turneul final al Cupei de Iarnă se va juca duminică, 10 februarie, la Galați.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal