Zimbrul Slobozia Conachi – cel mai bun atac din Liga a IV-a, după meciurile din tur

531

Ocupanta locului doi la finalul turului din primul eșalon județean, Zimbrul Slobozia Conachi, deține cel mai bun atac din Liga a IV-a. Vicecampionii ediției trecute au marcat în prima parte a campionatului 69 de goluri, o medie de 5.30 goluri marcate pe meci.

Cel mai mult ”zimbrii” au marcat în jocul din etapa a VI-a, de pe terenul propriu, cu Juventus Toflea, 12 goluri. În alte două jocuri formația din Slobozia Conachi a marcat un număr remarcabil de goluri.

În etapa a 12-a echipa pregătită de Florin Anghel a marcat de nouă ori contra celor de la Muncitorul Ghidigeni, locul patru la finalul turului, iar în etapa a opta, în jocul cu Avântul Vânători, ”zimbrii” au înscris opt goluri.

Constantin ”Boboc” Spânache – cel mai bun marcator

Cele mai multe goluri pentru formația din Slobozia Conachi au fost marcate de Constantin ”Boboc” Spânache. În tur, golgheterul campionatului de sezonul trecut, a marcat 19 goluri, iar în clasamentul golgheterilor este pe locul doi. Cel mai mult ”Boboc” a marcat câte trei goluri în jocurile cu Victoria Independența, Juventus Toflea și Muncitorul Ghidigeni.

În două jocuri Spânache a marcat câte o dublă, cu Avântul Vânători și Viitorul Costache Negri, iar în meciurile cu: Avântul Drăgănești, Quantum Club Galați, Gloria Ivești, Voința Cudalbi, Victoria Tecuci și CSU ”Dunărea de Jos” a înscris o dată. În două jocuri cu Agrostar Tulucești și Unirea Braniștea deținătorul titlului de golgheter nu a marcat.

Foto: Sportul Ilustrat

Al doilea în clasamentul marcatorilor de la Zimbrul Slobozia Conachi, după meciurile din tur, este Laurențiu Radu cu opt goluri marcate. Remarcabilă este performanța fundașului de 31 de ani din jocul cu Muncitorul Ghidigeni când a marcat de patru ori în poarta ”muncitorilor”.

Ceilalți marcatori ai formației din Slobozia Conachi din tur au fost: Iulian Năpîrlică 7 goluri, Petrișor Tudosă 7 goluri, Adrian Moroșanu 7 goluri, Narcis State 6 goluri, Andrei Cazacu 6 goluri, George Iancu 3 goluri, Marius Postelnicu, Adrian Scutaru câte 2 goluri, Adrian Mitrea, Ruben Codreanu, Florin Păduraru câte un gol.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal