Agrostar Tulucești și Gloria Ivești completează careul de ași de la Cupa de Iarnă

303
Foto: AJF Galați
Foto: AJF Galați

După disputarea meciurilor din zonele trei și patu se cunosc toate cele patru echipe calificate la turneul final al Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea”.

Sâmbătă, la Șendreni, Agrostar Tulucești a obținut calificarea la turneul final după ce a câștigat zona doi. O câștigătoarea surpriză, dacă ne raportăm la poziția din clasamentul Ligii a IV-a de la finalul turului.

Formația din Tulucești a debutat în turneu cu o victorie, scor 8-5 cu Avântul Vânători, a continuat cu o înfrângere, scor 1-3, cu echipa de Liga a V-a ACS Lascăr Schela, iar meciul decisiv de calificare a fost câștigat de echipa din Tulucești cu scorul 3-2 în fața celor de la Quantum Club Galați.

Din postura de câștigătoare a zonei patru la turneul final s-a calificat și Gloria Ivești. Formația din Ivești a câștigat zona de la Tecuci după o finală câștigată la loviturile de departajare.

Gloria Ivești a câștigat toate cele trei meciuri disputate în cadrul turneului de la Tecuci. După 2-1 cu Avântul Drăgănești și 7-0 cu Juventus Toflea formația din Ivești a învins în finală Victoria Tecuci. La finalul timpului regulamentar scorul era egal 3-3, gruparea din Ivești s-a impus după loviturile de departajare cu scorul 3-2.

Turneul final al ediției 2019 a Cupei de Iarnă ”Nicolae Rainea” se va juca duminică, 10 februarie, iar la ultimul act al competiției vor participa: Voința Cudalbi, Zimbrul Slobozia Conachi – deținătoarea trofeului, Agrostar Tulucești și Gloria Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal