Alin Pînzaru, despre transferurile din iarnă: ”Am adus pe posturile pe care trebuia să le întărim”

261

Suporter Club Oțelul a încheiat prima parte a pregătirilor pentru retur, acumulările fizice. Începând de luni formația gălățeană va pleca într-un stagiu de pregătire în Spania, la Almeria, unde sunt programate și o serie de meciuri amicale.

Față de lotul cu care a evoluat în tur formația gălățeană și-a completat lotul cu patru jucători. Antrenorul formației gălățene, Alin Pînzaru, consideră că transferurile realizate își vor aduce aportul în lupta pentru îndeplinirea obiectivului.

”Nu am făcut achiziții să aducem jucători numeric, am adus pe posturile pe care trebuia să le întărim. Sunt trei jucători noi, plus Vlasie, care revine la noi. Echipa avea un schelet oarecum conturat și destul de bun pentru Liga a III-a. Nu am căutat decât să completăm cu jucători care să aducă un plus de valoare și experiență. Să-i vedem la treabă, să-i angrenăm și pe ei în formula de bază, cu siguranță or să își aducă aportul în lupta pentru promovare, pe care sperăm să o tranșăm în favoarea noastră”, a spus Alin Pînzaru la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM.

Tehnicianul gălățean nu exclude posibilitatea unui nou transfer pe lângă cele patru realizate până acum. ”Valoric este un lot echilibrat, avem dubluri pe toate pozițiile și apropiate valoric. Jucătorii care vin de pe bancă pot juca la fel de bine ca cei din primul 11. Dacă pe parcursul pregătirii, cât a mai rămas din ea, vom găsi un jucător peste nivelul lotului și vom avea posibilitatea să îl luăm îl vom lua, dacă nu, lotul este unul bun și sper eu la ora reluării campionatului pregătit să tranșeze lupta pentru promovare”, a declarat Alin Pînzaru la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. 

În pauza de iarnă SC Oțelul a realizat patru transferuri: Cosmin Neagu, mijlocaș, Robert Țicămucă, mijlocaș, Călin Cristea, mijlocaș și Alexandru Vlasie, portar.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal