Alin Pînzaru: ”Avem puterea de a recupera ecartul față de Buzău”

175
Foto: Facebook / SC Otelul Galati

Pe locul doi la finalul turului în seria I din Liga a III-a SC Oțelul are trei puncte mai puțin decât liderul seriei Gloria Buzău. Antrenorul Oțelului, Alin Pînzaru, s-a declarat încrezător în șansele echipei pe care o conduce să devanseze în clasament formația din Buzău.

”Nu pot sa fac o paralelă cu sezonul precedent. A fost o altă conducere, un alt staff tehnic. Eu pot să mă raportez la ce este acum și consider că avem puterea de a recupera, în primul rând, handicapul de trei puncte și apoi de a-l menține până la final în favoarea noastră”, a spus Alin Pînzaru la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM. 

Tehnicianul gălățenilor consideră că lupta pentru locul de promovare în Liga a II-a va fi tranșată după primele cinci etape din retur.

”Începutul de campionat o să ne arate lucrul ăsta. Eu cred că o să se clarifice în primele cinci etape. Și Buzăul are un program destul de greu. În etapa a patra este meciul nostru direct și cred că din etapa a V-a una dintre cele două echipe se va detașa, noi sau ei. Sperăm să fim noi acea echipă”, a declarat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, Alin Pînzaru. 

Până le derby-ul cu Gloria Buzău, din etapa a V-a, Oțelul va juca cu ultimele două clasate, CSM Pașcani, locul 14, pe teren propriu, la Sănătatea Darabani, locul 15, și Ceahlăul Piatra Neamț, locul 8.

Gloria Buzău începe returul în Covasna, pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, locul 9, continuă cu derby-ul local cu cei de la Metalul Buzău, locul 10, urmând ca înaintea derby-ului cu Oțelul să joace la Liești, cu cei de la Sporting.

Gloria Buzău și Oțelul se vor întâlni în etapa a patra din retur, a 19-a din campionat, în jurul datei de 23 martie. În tur, la Galați, cele două echipe au remizat , scor 0-0.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal