Ana Maria Berdilă – dezamăgită de înfrângerea cu CSM Lugoj

258
Foto: Facbook/CSU Belor
Foto: Facbook/CSU Belor

Chiar dacă trăgeau speranțe de la jocul cu CSM Lugoj să câștige primul meci în acest sezon, formația gălățeană de volei CSU Belor a cedat toate cele trei seturi cu gruparea timișeană.

La finalul jocului Ana Maria Berdilă, s-a declarat dezamăgită de atitudinea echipei în cea de a 12-a înfrângere consecutivă. ”Nu știu dacă supărată este cuvântul care m-ar caracteriza ci dezamăgită mai degrabă. Noi am avut o discuție înainte de meci, am avut o strategie foarte bună pusă la punct, dar nu s-a respectat nimic. Așa cum am declarat, ne-a oferit avânt jocul bun făcut cu echipele tari și chiar am crezut în această victorie”, a spus Ana Maria Berdilă.

Legat de prestația colegelor sale în decursul acestui sezon Ana maria Berdilă a spus: ”Jocul de volei este unul colectiv în care există o interdependența între cele șase jucătoare. Două jucătoare nu pot face diferența într-un angrenaj de șase, împreună cu libero-ul. În primul rând să arate o dorință de joc. Categoric este și puțină blazere, simt că unele dintre colege nu realizează pentru ce au venit aici. Nu și-au dat seama că ăsta este scopul lor, nu-neam așteptat la început de campionat să se ajungă în această situație și categoric fiecare din noi suntem trase la răspundere pentru jocul slab”, a declarat la finalul înfrângerii cu CSM Lugoj Ana Maria Berdilă.

Până la finalul sezonului regulat din Divizia A1 CSU Belor mai are de jucat trei meciuri, iar legat de obiectiv în jocurile cu Dinamo, CSM București și U Cluj, Ana maria Berdilă a spus: ”Sincer, în momentul de față nu vreau să mă mai exprim. Chiar am fost optimistă, am exprimat victorie pentru meciul cu Lugojul, eu mi-aș dori din tot sufletul să facem o victorie cu Clujul, la Dinamo nu mai sper nimic, ce să zic să nu ne accidentăm, din păcate ăsta este obiectivul până la final”, a încheiat Ana Maria Berdilă.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal