Avântul Vânători U19 s-a călit în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

401

Liderul neînvins din Liga a IV-a U19, Avântul Vânători a încheiat pregătirile montane pentru partea a doua a sezonului. Timp de o săptămână juniorii liderului, împreună cu cei de la Sporting Galați, au participat la un stagiu de pregătire fizică la Cheile Grădiștei. Pregătirile s-au desfășurat sub îndrumarea antrenorilor Lucian Măstăcan și Laurențiu Marcu.

Trei meciuri de pregătire în intersezon

După cantonamentul montan de la Cheile Grădiștei, formația din Vânători va trece la meciurile de pregătire, iar până la debutul în retur au programate trei meciuri amicale. Primul meci test este programat joi, cu echipa de juniori A de la SCM Dunărea, urmând ca sâmbătă să joace cu echipa similară a Liceului cu Program Sportiv Galați. Până la debutul în retur formația din Vânători mai are programat un meci de pregătire cu echipa de juniori A de la SC Oțelul.

Avântul Vânători – lider cu maximum de puncte în Liga a IV-a U19

După ce s-au disputat meciurile din turu juniorii de la Avântul Vânători conduc în Liga a IV-a U19 cu maximum de puncte. Formația din Vânători a câștigat toate cele 13 jocuri disputate, golaveraj 50-13, și au un avans de trei puncte față de echipa de pe locul doi, Victoria Tecuci.

În prima etapă din returul Ligii a IV-a Avântul Vânători U19 va juca pe teren propriu, în jurul datei de 10 martie, cu echipa similară de la Gloria Ivești.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal