Calificare cu emoții în sferturile Cupei pentru United

197

Vicecampionii de la United au obținut calificarea în faza sferturilor de finală a Cupei României cu destule emoții. Chiar dacă au jucat pe terenul echipei de Liga a II-a KSE Târgu Secuiesc, formația gălățeană și-a adjudecat victoria în ultima parte a jocului.

La pauză gazdele gazdele au intrat în avantaj, scor 2-1. Ștefănescu a deschis scorul, în minutul 4, United a egalat prin Daniel Araujo, jucător sosit recent la formația gălățeană, ultima oară la informatica Timișoara. În ultimele secunde din repriza de debut gazdele au marcat golul de 2-1 prin același Ștefănescu.

Florin Ignat a marcat pentru 2-2, imediat după pauză, iar Kailom Borges a trecut formația gălățeană în avantaj în minutul 33, moment al jocului în care United evolua cu un om în minus, Daniel Araujo a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Tabela a fost închisă de Octavian Cireș, în ultimul minut al jocului.

În faza următoare a competiției KO United va juca cu SCM Gloria Buzău. Gruparea de Liga I a trecut cu același scor 4-2 de Inter Gheorgheni, Liga a II-a. Meciurile din sferturi sunt programate să se dispute între 23 și 26 februarie.

Pentru United urmează jocul de pe teren propriu din Liga I cu FK Odorheiu Secuiesc, sâmbătă, de la ora 18.30, după meciul de volei feminin din Divizia A1 dintre CSU Belor și CSM Lugoj.


Club King Galati
Club King Galati
Club King Galati
Club King Galati