Calificare cu emoții în sferturile Cupei pentru United

209

Vicecampionii de la United au obținut calificarea în faza sferturilor de finală a Cupei României cu destule emoții. Chiar dacă au jucat pe terenul echipei de Liga a II-a KSE Târgu Secuiesc, formația gălățeană și-a adjudecat victoria în ultima parte a jocului.

La pauză gazdele gazdele au intrat în avantaj, scor 2-1. Ștefănescu a deschis scorul, în minutul 4, United a egalat prin Daniel Araujo, jucător sosit recent la formația gălățeană, ultima oară la informatica Timișoara. În ultimele secunde din repriza de debut gazdele au marcat golul de 2-1 prin același Ștefănescu.

Florin Ignat a marcat pentru 2-2, imediat după pauză, iar Kailom Borges a trecut formația gălățeană în avantaj în minutul 33, moment al jocului în care United evolua cu un om în minus, Daniel Araujo a fost eliminat pentru două cartonașe galbene. Tabela a fost închisă de Octavian Cireș, în ultimul minut al jocului.

În faza următoare a competiției KO United va juca cu SCM Gloria Buzău. Gruparea de Liga I a trecut cu același scor 4-2 de Inter Gheorgheni, Liga a II-a. Meciurile din sferturi sunt programate să se dispute între 23 și 26 februarie.

Pentru United urmează jocul de pe teren propriu din Liga I cu FK Odorheiu Secuiesc, sâmbătă, de la ora 18.30, după meciul de volei feminin din Divizia A1 dintre CSU Belor și CSM Lugoj.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal