Calificare spectaculoasă pentru CSMG în 8-imile Cupei

287

Handbalistele de la CSM Galați au avut nevoie să schimbe competiția pentru a obține prima victorie din 2019. Formația gălățeană a trecut spectaculos, scor 24-22, de Minaur Baia Mare în 16-imile Cupei, după un meci echilibrat cu mai multe răsturnări de situație.

CSM Galați a intrat în avantaj, scor 13-12, la pauză. Livrinikj a deschis scorul în minutul 1, din 7m, macedoneanca a ratat desprinderea un minut mai târziu. Baia Mare a egalat prima dată în minutul 7, scor 3-3, după care s-a instalat la conducere, scor 6-4, în minutul 13. Elena Șerban a ținut echipa gălățeană în joc, iar Tamara Bokaric, rămasă în atac după o accidentare ușoară a pivotului Mădălina Conachi, a egalat la 7. Cu un alt gol al Tamarei Bokaric, marcat în minutul 26, de la propria linie de 9 metri în poarta goală a maramureșencelor, CSM Galați s-a instalat la conducere, scor 12-11, în minutul 26, iar un minut mai târziu Cătălina Cioaric a dublat avantajul, cu un gol de la 7 metri.

După primul sfert de oră din partea secundă Minaur Baia Mare a trecut în avantaj de trei goluri, cu Marija Stheriova cea mai bună marcatoare a formației din Baia Mare. Daciana Balaban, în minutul 48, a dat semnul revenirii în tabăra gălățeană și a marcat pentru 19-20, Elena Șerban a ținut ecartul al doar un gol, iar Tamara Bokaric a egalat la 20, în minutul 50. În finalul jocului CSM Galațis-a desprins prin golurile marcate de al 7 metri de experimentata Cătălina Cioaric, ultimul pentru 24-22. Meciul a fost încheiat de CSM Galați în dublă inferioritate. Cristina Marcu a fost trimisă în tribună, în minutul 29, dar Andreea Taivan a ratat șansa apropierii, iar Daciana Balaban, cu 2 de secunde înainte de final a oprit un atac al formației din Baia Mare șia fost eliminată, iar formația gălățeană sancționată cu 7 metri. Aruncarea de la linia de 7 metri a fost apărată de Elena Șerban după ce Marija Stheriova a lobat mingea peste portarul gălățean.

Cătălina Cioaric a fost cea mai bună marcatoare de la CSM Galați cu 7 goluri, 5 dintre ele de al 7 metri. Pentru CSM Galați au mai jucat: Tamara Bokaric 4 goluri, Denisa Șelever 3g, Iulia Artean 3g, Mădălina Conache 3g, Daciana Balaban 1g.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal