Cristi Munteanu: Venirea lui Vali Ștefan parcă a dat identitate și spirit Oțelului

402

Fost jucător și conducător la Oțelul, Cristi Munteanu, a vorbit la Lider Sportiv, despre ultimele evenimente de la SC Oțelul.

  • Legat de stagiul de pregătire al echipei din Spania, un demers inedit pentru o echipă de Liga a III-a, Munteanu a spus: ”Țin să felicit conducerea clubului pentru că au reușit să ofere echipei un stagiu de pregătire într-o țară mai mult decât ok, Spania, să nu uităm că Oțelul mergea în Spania când era în Liga I, aici este un plus pentru conducătorii Oțelului”.
  • Despre venirea lui Vali Ștefan în conducerea clubului, Cristi Munteanu a spus: ”Mă bucură mult venirea lui Vali Ștefan în conducerea clubului, parcă a dat identitate și spirit echipei. Mizez pe experiența lui Vali Ștefan, îmi place de antrenorul Alin Pînzaru. În momentul de față nu mai are nevoie să demonstreze nimic, pentru că el are ani de zile în spate experiență suficientă în Liga a II-a. Am mare încredere în Alin Pînzaru ca va ști să gestioneze echipa și momentele care, cu siguranță, vor fi și momente dificle pe parcursul jocurilor și am încredere că are experiența necesară să ducă echipa numai spre victorii”.
  • Legat de rezultatele din meciurile amicale din Spania: ”Rezultatele din meciurile de pregătire, pentru unii contează, țin cont de ele, pentru unii nu. Eu sunt unul dintre cei care nu țin cont de rezultatele din pregătiri, pentru că pot fi mincinoase. De-a lungul carierei mele, 20 de ani în Liga 1, am întâlnit multe situații și pot fi periculoase. Te pot păcăli meciurile din perioada de pregătire. În meciurile amicale interesul este să omogenizezi echipa, să creezi relații de joc”.
  • Despre lupta la promovare cu Gloria Buzău Cristi Munteanu a spus: ”Au un mic ghinion că sunt pe locul doi, la trei puncte de locul doi, meciul decisiv se va juca în deplasare, unde, dacă se va merge cap la cap, cu victorii pentru ambele echipei, Buzăul are două variante și egalul și victoria, Oțelul are doar victoria”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal