CSM Arcada joacă sâmbătă pe teren propriu cu Știința Baia Mare

140

Echipa masculină ce volei CSM Arcada Galați revine sâmbătă în fața propriilor suporteri, pentru a treia oară consecutiv în acest retur de campionat. De la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, formația gălățeană va juca cu Știința Explorări Baia Mare, în etapa a XV-a din campionatul Diviziei A1 masculine.

După etapa de la mijlocul săptămânii, CSM Arcada a stat din cauza retragerii celor de la Tricolorul Ploiești, distanța dintre formația gălățeană și echipa de pe primul loc s-a mărit la 12 puncte. Liderul, VM Zalău, a jucat la Cluj-Napoca, cu ”U”, și s-a impus cu scorul 3-1.

Echipa din Zalău conduce în Divizia A1 cu 37 de puncte, 13 jocuri, SCM Craiova este pe doi cu 31 de jocuri, 12 jocuri, iar CSM Arcada ocupă poziția a treia cu 25 de puncte, 12 jocuri.

Victoria în jocul de sâmbătă este capitală pentru formația gălățeană, pentru a se menține în trena liderului. Știința Explorări Baia Mare este pe locul 9 în clasament, penultimul după retragerea celor de la Tricolorul Ploiești și VCM Piatra Neamț, cu 8 puncte în 12 jocuri. În tur CSM Arcada a câștigat dor două puncte în meciul de la Baia Mare, după victoria în prelungiri, scor 3-2.

După jocul de la Baia Mare echipa pregătită de Sergiu Stancu va întâlni în decurs patru cele două echipe din față. Sâmbătă, 16 februarie, formația gălățeană va juca pe terenul celor de la SCM Craiova, locul 2, iar miercuri, 20 februarie, va primi replica pe teren propriu a liderului Volei Municipal Zalău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal