CSM Arcada s-a impus în minimum de seturi cu Știința Baia Mare

104

Echipa masculină de volei CSM Arcada a refăcut ecartul de nouă puncte față de echipa de pe primul loc din Divizia A1, Volei Municipal Zalău. Formația gălățeană a câștigat, cu scorul 3-0, jocul de pe teren propriu, Știința Explorări Baia Mare.

Doar în primul set maramureșenii au opus rezistență. Primul parțial a fost adjudecat de formația gălățeană cu scorul 25-21, (5-8, 16-13, 21-16), după 23 de minute. Formația oaspete a început meciul mai bine și a condus prima, scor 7-2. Arcada a revenit, după un time-out al lui Sergiu Stancu și a egalat prima dată la 12. Bissette și Raic au fost oamenii finalului de set, cu punctele realizate de cei doi CSM Arcada s-a desprins în câștigătoare.

Al doilea parțial a fost adjudecat de formația gălățeană cu scorul 25-15. Doar începutul de set a fost echilibrat. Baia mare a condus cu 2-0, Arcada a revenit pe serviciile ridicătorului Angel Perez, 5-5, 7-5, și s-a desprins 9-6, 14-8, 16-10, 18-11, 25-15.

Ultima secvență de joc a fost începută de Sergiu Stancu cu al doilea ridicător în teren, venezueleanul Carasco. De altfel, pentru că scorul a permis, CSM Arcada a câștigat cu scorul 25-11, antrenorul formației gălățene a rulat întreaga rotație în ultima secvență, cu excepția juniorului Lefterache, ”în cărți” și el pentru a intra pe final de set, dar nu a mai apucat, colegii săi au încheiat meciul rapid.

CSM Arcada a început meciul cu formula:

  • Ivan Raic, Ivan Borovnjak, Angel Perez, Vlad Cuciureanu, Milos Terzic, Arnel Cabrera – libero.
  • Au mai jucat: Liviu Cristudor, Jose ”Cema” Carrasco, Alexandar Kullo, Paul Sanderson, Ivan Mihalj.
  • Rezervă neutilizată: Adrian Lefterache.
  • Antrenori: Sergiu Stancu și Răzvan Tănăsescu.

În clasament CSM Arcada este pe locul trei cu 28 de puncte, la trei puncte de echipa de pe locul doi SCM Craiova. Oltenii au pierdut, scor 3-0, jocul de pe terenul celor de la Unirea Dej. Față de echipa de pe primul loc VM Zalău gălățenii au de recuperat 9 puncte.

Pentru CSM Arcada urmează meciurile cu cele două echipe din față. Sâmbătă, 16 februarie, formația gălățeană va juca la Craiova, echipa de pe locul doi, iar la 20 februarie, gălățenii vor juca pe teren propriu cu VM Zalău.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal