CSM Galați a cedat primele puncte în meciurile de acasă

360

Hocheiștii de la CSM Galați au pierdut primele puncte în meciurile de pe teren propriu din acest sezon. Formația gălățeană a cedat cu scorul 6-7 (2-3, 2-2, 2-1, 0-1), după prelungiri, primul joc de pe gheața proprie cu cei de la SC Miercurea Ciuc.

Meciul cu campionii a fost pierdut la mare luptă de formația gălățeană, pe parcursul jocului hocheiștii gălățeni au revenit de două ori de la -2.

Ciucul a deschis socrul rapid, după 53 de secunde de joc, avantaj dublat în minutul 6, goluri marcate de Biro Tamas. CSM-ul a revenit rapid în joc cu o dublă marcată de Kirichenko, însă duelul din prima parte Kirichenko-Biro a fost câștigat de harghitean, cu trei minute înainte de pauză fostul jucător de la Dunărea a marcat pentru 3-2. După primele 20 de minute cele două echipe puteau intra la egalitate, dar Neznamov a trimis în bară cu două minute înainte de finalul primului parțial.

CSM a beneficiat de prima superioritate din meci, fără efect pe tabelă, mai mult Ciucul s-a desprins la 4-2, în finalul eliminării. Neznamov, Kiricenko sau Ribalko au încercat poarta lui Ondoi, dar Hildebrand Szabolcs cu un șut de la distanță a apropiat formația gălățeană la un singur gol. Egalarea al 4 a fost adusă de Zabludovscky, cu același procedeu ca al lui Hildebrand. SC Miercurea Ciuc a intrat în avantaj, scor 5-4, după două reprize, gol marcat de Krasnolobodtsev.

Hocheiștii de la CSM au egalat și la 5, gol marcat la 32 de secunde de la reluarea meciului de Alexei Baskov. Cu cinci minute înainte de final harghitenii au trecut la conducere pentru a șasea oară. În finalul meciului, cu 0.50 rămase de jucat din meci CSM Galați a scos portarul, iar superioritatea creată a fost fructificată de Kirikhenco, cu 15 secunde înainte de final, cu golul de egalare la 6 care a împins meciul în prelungiri. În repriza de prelungiri, după 1.52 minute de joc harghitenii au marcat golul victoriei.

CSM Galați:

  • Alexandru Popa, Beres Szilard (rezervă) -portari;
  • Denys Petrukhno, Evgheny Yemelyanenko, Albert Zagidulin, Denis Zabludovscky, Alexandr Neznamov;
  • Mikhail Rybalko, Hildebrand Szabolcs, Alexei Baskov, Igor Fefelov, Vitayi Kirichenko;
  • Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu, Anton Butochnov, Adrian Irimia, Marius Mărcus; Pal Zsombor.
  • Antrenori: Vadim Shakraichuk și Cornel Chiriță.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal