CSM Galați – o nouă înfrângere în Liga Florilor

215
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat
Foto: Sorin Pană/Sportul Ilustrat

Handbalistele de la CSM Galați au înregistrat o nouă înfrângere în meciurile de pe teren propriu din Liga Florilor. Formația gălățeană a cedat cu scorul 22-24, la pauză 8-11, jocul cu Corona Brașov, la debut cu Alexandrina Soare pe banca tehnică.

Meciul a fost început mai bine de formația gălățeană care a condus prima, 3-1, minutul 5, 7-3, minutul 14. După golul de 7-3 formația gălățeană a avut o perioadă de 11 minute fără gol marcat, interval în care echipa din Brașov a egalat la 7. CSM-ul a condus și cu 8-7, minutul 27, de altfel, ultimul moment cu formația gălățeană la conducere. În finalul reprizei, formația gălățeană nu a putut gestiona situația de dublă superioritate numerică, mai mult formația din Brașov a fost cea care a marcat, iar la pauză a intrat în avantaj, scor 11-8.

La reluare CSM-ul a jucat în căutarea egalării, iar primul moment de echilibru al reprizei a fost după aproape zece minute de joc. Emilia Anghel, intrată în poartă în locul Elenei Șerban în partea secundă, a reușit câteva intervenții, Tamara Bokaric, rămasă și pe faza de atac, a reușit o dublă cu care a egalat la 15. Momentul de egalitate nu a fost speculat de formația gălățeană, iar Brașovul s-a instalat la conducere 16-20. În finalul meciului Lăcrămioara Cîlici a mai strâns din diferență cu două goluri consecutive.

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Eliza Buceschi cu 11 goluri, 9 din aruncare de la 7 metri. De la CSM Galați cea mai bună marcatoare a fost Elena Livrinikj cu 7 goluri.

CSM Galați se menține pe locul de retrogradare, cel puțin până mâine, (Mâine se joacă meciul dintre Gloria Buzău și U Cluj), la un punct de prima poziție care asigură prezența la barajul de promovare/retrogradare în Liga Națională. Pentru CSM Galați urmează meciul de la Brăila, locul 11 cu 16 puncte.


FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal