CSM Galați U18 a pierdut pe terenul celor de la Steaua

299

Hocheiștii juniori de la CSM Galați, sub 18 ani, au pierdut al doilea meci disputat pe terenul celor de la Steaua. Miercuri, formația gălățeană a cedat cu scorul 3-6 (2-2, 1-2, 0-2), jocul de pe terenul formației bucureștene, după ce săptămâna trecută formația gălățeană s-a impus cu scorul 6-4 pe terenul steliștilor.

Denis Diaconu a marcat o dublă, Victor Florea a fost marcatorul celuilalt gol, iar Anton Ciobanu și Andrei Ghetău au încheiat jocul cu câte o pasă decisivă.

CSM Galați:

  • Ionuț Cristian Andrișoi, Bianca Bobu – portari;
  • Macar Bradcenco, Florin Claudiu Mladin, Adrian Alexandru Olenici, Daniel Andrei Țăranu, Teodor Eșeanu – fundași;
  • Robert Andrei Rusu, Remus Gheorghe, Raul Maftei, Victor Florea, Anton Ciobanu, Ilia Petrenco, Eduard Simiz, Andrei Bosna, Andrei Ghetău, Denis Diaconu, Dragoș Petrică – atacanți.

În clasamentul din Campionatul Național U18, juniori I, CSM Galați este pe locul doi cu 24 de puncte din 12 jocuri, trei puncte mai puțin, dar și două jocuri în plus față de liderul CSȘ Miercurea Ciuc.

Până la finalul sezonului juniorii I de la CSM Galați mai au de jucat patru meciuri, două chiar cu liderul. Prima dată sâmbătă, 23 februarie, și duminică, 24 februarie, CSM Galați va juca cu CSȘ Miercurea Ciuc, urmând ca la 2 și 3 martie, gălățenii să încheie sezonul regulat la Gheorgheni cu echipa Clubului Sportiv Școlar, locul 3 cu 18 puncte, 12 jocuri.

Jocurile cu formația din Gheorgheni vor fi decisive pentru calificarea în finala campionatului, la finalul sezonului primele două clasate vor juca direct în finală, în timp ce echipele de pe locurile 3 și 4 se vor confrunta pentru medaliile de bronz.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal