CSM Phoenix CSU a pierdut cu Dinamo

78

Echipa masculină de baschet CSM Phoenix CSU a pierdut al doilea meci în Grupa Galbenă din LNBM. Formația gălățeană a cedat cu scorul 80-99 (16-31, , jocul cu cei de la Dinamo București – echipă provenită din prima grupă valorică după prima fază.

La fel ca în meciul cu cei de la Steaua gălățenii au început mai greu meciul, iar formația bucureșteană și-a adjudecat primul parțial cu scorul 16-31. Primul parțial s-a încheiat cu un three point play, (coș cu fault) marcat de Phillip Miller.

Gălățenii au mai recuperat din ecart în sfertul secund, Dzeletovic a apropiat CSM Phoenix CSU la 12 puncte după o transformare a unei aruncări libere. La pauza mare Dinamo a intrat în avantaj, scor 54-36, Dzeletovic a înscris ultimul în repriză, din două libere.

CSM Phoenix CSU și-a adjudecat sfertul trei, scor 24-19, iar după trei secvențe de joc oaspeții aveau avantaj de 11 puncte. Miller cu trei puncte, o dublă și o liberă a stabilit scorul după primele 30 de minute. În debutul ultimului parțial gălățenii s-au apropiat la 9 puncte, scor 65-74, cu Perovic marcatorul unei duble. Dinamo a revenit cu un parțial 5-0 și s-a distanța decisiv.

Dorde Dzeletovic cu 19 puncte a fost cel mai bun marcator al gălățenilor. Cealaltă achiziție recentă Mark Dorris a încheiat jocul în double-double cu 16 puncte și 13 recuprări. Ceilalți marcatori ai gălățenilor au fost: Marko Perovic cu 17 puncte, Phillip Miller 14 puncte, Vladimir Dordevic 8 puncte, Vlad Corpodean 4 puncte, George Vlad 2 puncte.

În clasamentul din Grupa Galbenă CSM Phoenix CSU este pe locul patru cu 1/2 la general. Pentru formația gălățeană urmează jocul de la Constanța, cu ABC Athletic, 9 februarie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal