CSMG a învins Ciucul cu un spectaculos 3-0 în ultima treime

610

Hocheiștii de la CSM Galați s-au revanșat în fața campionilor de la Sport Club Miercurea Ciuc cu o victorie spectaculoasă. Formația gălățeană s-a impus cu scorul 7-4 în fața harghitenilor în al doilea meci al dublei de la Galați.

După două reprize simetrice, ambele s-au încheiat cu scorul 2-2, Sport Club a condus de fiecare dată, gălățenii s-au impus categoric în ultima treime, scor 3-0.

Victoria gălățeană a fost conturată pe final. Cu cinci minute rămase din meci Mikhail Rybalko la învins pe Onodi cu un șut de la linia albastră și a trecut formația gălățeană pentru prima oară în avantaj, scor 5-4. Harghitenii au ripostat, dar au trimis în bară, cu 4.27 minute rămase de jucat.

Pe contră Hildebnrand Szabolcs a trimis și el în bară, pucul a ricoșat la Kirichenko, iar româno-ucraineanul a distanțat CSM-ul la 6-4. Ultimul minut din meci a fost jucat de ciucani fără portar, în urma unui time-out, harghitenii au forțat să înscrie, dar Fefelov a interceptat pucul, a pasat elegant cu Baskov în treimea ciucană, iar centrul Fefelov a marcat pentru 7-4.

Meciul de astăzi a fost abordat de CSM Galați cu Beres Szilard în poartă, conform statisticii oficiale raportul șuturilor a fost: 28-21 pentru CSM.

CSM Galați:

  • Beres Szilard, Alexandru Popa (rezervă) -portari;
  • Denys Petrukhno, Evgheny Yemelyanenko, Albert Zagidulin, Denis Zabludovscky, Alexandr Neznamov;
  • Mikhail Rybalko, Hildebrand Szabolcs, Alexei Baskov, Igor Fefelov, Vitayi Kirichenko;
  • Cătălin Berdilă, Ciprian Țapu, Anton Butochnov, Adrian Irimia, (Pal Zsombor) Marius Mărcus;
  • Antrenori: Vadim Shakraichuk și Cornel Chiriță.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal